Μόδα εγκυμοσύνης: Αντιγράφουμε το στυλ της Kate Middleton στην τρίτη εγκυμοσύνη της (pics)

Η Kate Middleton και στην τρίτη εγκυμοσύνη της αποδεικνύει ότι όλα είναι θέμα γούστου και στυλ.

Μόδα εγκυμοσύνης: Αντιγράφουμε το στυλ της Kate Middleton στην τρίτη εγκυμοσύνη της (pics)

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι από τις πιο κομψές παρουσίες με ένα άψογο στυλ και υψηλή αίσθηση γούστου, που δεν το αποχωρίστηκε ούτε στις εγκυμοσύνες της. Το αντίθετο. Και στην τρίτη εγκυμοσύνη της η Kate Middleton πραγματοποιεί τις πιο κομψές εμφανίσεις, είτε πρόκειται για επίσημη εκδήλωση είτε για μία καθημερινή βόλτα. Είτε φορώντας πανάκριβες τουαλέτες είτε φόρμες, αποδεικνύει ότι όλα είναι θέμα γούστου. Και μπορείς να ακολουθήσεις τη μόδα και στην εγκυμοσύνη!

kate middleton egkymosini 5

Και το γούστο της δούκισσας στο ντύσιμο, μπορούμε να το αντιγράψουμε κι εμείς. Τα παλτό, μιας και βρισκόμαστε στον χειμώνα, εκτός από μία ζεστή επιλογή, αποτελούν και μία ασφαλή επιλογή, ενώ αν βρείτε αυτό που ταιριάζει στο σωματότυπό σας, μπορεί να καλύψει επιμελώς την κοιλίτσα σας. Η Kate Middleton έχει επίσης αδυναμία στα φλοράλ και αέρινα φορέματα, ενώ στην καθημερινότητα της, όπως όλες σχεδόν οι μέλλουσες μανούλες, προτιμά την άνεση που παρέχουν οι φόρμες ή τα κολάν.

kate middleton egkymosini 1

Δείτε παρακάτω, τις καλύτερες στιλιστικές επιλογές που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής η Kate Middleton στην τρίτη της εγκυμοσύνη. Και γιατί όχι, να πάρετε ιδέες.

Διαβάστε επίσης

Θέλετε να είστε στη μόδα και στην εγκυμοσύνη; Κάντε το όπως η Αθηνά Οικονομάκου (pics)

Μόδα εγκυμοσύνης: Η Chrissy Teigen μάς δίνει ιδέες για άψογο στυλ (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved