Φύλο μωρού: Προβλέψτε το από το μέγεθος και το σχήμα του στήθους

Πρόβλεψη φύλου μωρού: Αγόρι ή κορίτσι; Ρωτήστε το... στήθος σας!

Φύλο μωρού: Προβλέψτε το από το μέγεθος και το σχήμα του στήθους

Οι γυναίκες προσπαθούν να προβλέψουν και να ανακαλύψουν πολλά πράγματα από το μέγεθος της φουσκωμένης τους κοιλίτσας! Και, συχνά, η πρόβλεψη για το φύλο του μωρού τους είναι ίσως μία από τις αγαπημένες τους προβλέψεις.

Για παράδειγμα όταν ένα παιδί βρίσκεται ψηλά στην κοιλιά της εγκύου πιθανότατα πρόκειται για αγόρι ενώ όταν το μωρό είναι χαμηλά στην κοιλιά της μέλλουσας μανούλας, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για κορίτσι.

sxhma stithous

Και ενώ οι εγκυούλες προσπαθούν να μαντέψουν το μωρό από το μέγεθος της κοιλιάς τους, το κόλπο με το μαχαίρι και το ψαλίδι κάτω από το μαξιλάρι ή τον κινέζικο πίνακα, η δημοσιογράφος Jena Pincott λέει δεν παίζει ρόλο το σχήμα της κοιλιάς αλλά το μέγεθος και το σχήμα του στήθους της μέλλουσας μαμάς!

fylo morou agori i koritsi 1

Η Pincott, στο νέο της βιβλίο, «Do Lovers Chocolate Have Sweeter Babies?», λέει ότι οι γυναίκες που είναι έγκυες σε κορίτσι αναπτύσσουν μεγαλύτερα στήθη από τις γυναίκες που είναι έγκυες σε αγόρι. Στο βιβλίο της, λέει ότι το στήθος μιας γυναίκας που κυοφορεί κορίτσι αυξάνεται περίπου 8 εκατοστά, ενώ στις γυναίκες που κυοφορούν αγόρι αυξάνεται μόνο 6,3 εκατοστά. Η διαφορά αυτή προκύπτει λόγω της ποσότητας της τεστοστερόνης που παράγεται από το αρσενικό έμβρυο, γεγονός που ελάχιστα αυξάνει το μέγεθος του μαστού.

Παλαιότερα το φύλο του μωρού το ανακάλυπταν μέσα από την εξέταση της αμνιοπαρακέντησης. Ήταν η μόνη πιο έγκυρη εξέταση για να αποκαλύψει με σιγουριά το φύλο του μωρού. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια με το υπερηχογράφημα μπορεί μια γυναίκα να γνωρίζει το φύλο το μωρού που περιμένει και μάλιστα από την 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης.

Διαβάστε επίσης:
Αγόρι ή κορίτσι; Κάντε το τεστ με τη μαγειρική σόδα και μάθετε το φύλο του παιδιού σας

Προβλέψτε το φύλο του μωρού σας μέσα από ένα νέο τεστ!

Κορίτσι ή αγόρι; Κινέζικος πίνακας προβλέπει το φύλο του μωρού σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved