Είσαι έγκυος και θες να ντυθείς επίσημα; Πέντε styling tips που πρέπει να λάβεις υπ'όψιν σου

Aν διανύεις και εσύ αυτή την τρυφερή περίοδο της εγκυμοσύνης και βρίσκεσαι στους τελευταίους μήνες, τότε γνωρίζεις πως μαζί με την χαρά και την πληρότητα που αισθάνεσαι, νιώθεις κάποιες φορές και ένα μικρό «τσίμπημα» ανασφάλειας όσο αφορά την εμφάνισή σου καθώς τα περισσότερα από τα παλιά σου ρούχα δεν σου μπαίνουν και πρέπει όχι μόνο να αγοράσεις καινούργια αλλά να βρεις και τον κατάλληλο τρόπο για να τα φοράς ανά περίσταση.

Είσαι έγκυος και θες να ντυθείς επίσημα; Πέντε styling tips που πρέπει να λάβεις υπ'όψιν σου

Οι επίσημες εμφανίσεις και τα βραδινά καλέσματα, είναι κάποιες από αυτές και είναι σαφώς «πιο δύσκολες» στυλιστικά από τα πρωινά που μπορείς να βγεις έξω με ένα ειδικό κολάν εγκυμοσύνης και ένα πουλόβερ.
Γι’ αυτές τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις είμαστε εμείς εδώ για να σου δώσουμε πέντε στυλιστικά μυστικά που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη την επόμενη φορά που θα έχεις να παρευρεθείς σε ένα party, σε ένα event, ακόμα και σε ένα αυστηρό επαγγελματικό ραντεβού. Γιατί μία μέλλουσα μητέρα δεν πρέπει ποτέ να χάνει την φινέτσα και την γοητεία της ακόμα και όταν στριμώχνεται σε ένα «Μικρό Μαύρο Φόρεμα» (aka L.B.D.) τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

#Τα σωστά εσώρουχα είναι το παν

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved