Εξωσωματική: Ο παράγοντας που αυξάνει τις πιθανότητες εγκυμοσύνης

Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση, έχουν την επιλογή να χρησιμοποιήσουν φρέσκα ή κατεψυγμένα ωάρια.

Εξωσωματική: Ο παράγοντας που αυξάνει τις πιθανότητες εγκυμοσύνης

Τα κατεψυγμένα ωάρια είναι πιο εύκολο να βρεθούν και στοιχίζουν λιγότερο, ενώ τα φρέσκα τείνουν να είναι ακριβότερα και προϋποθέτουν τον συντονισμό μεταξύ δότριας και λήπτριας.

Σύμφωνα ωστόσο με νέα μελέτη που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, μία γυναίκα που κάνει εξωσωματική έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει έγκυος αν έχουν χρησιμοποιηθεί φρέσκα ωάρια δότριας ή δικά της αντί για κατεψυγμένα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved