Μία μαμά βάζει το αγαπημένο της φόρεμα και στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όσους σχολιάζουν τα κιλά

Πολλές γυναίκες μετά από μία εγκυμοσύνη, δυσκολεύονται να επανέλθουν στην αρχική τους σιλουέτα και μέχρι να χάσουν τα κιλά, τους παίρνει χρόνο.

Μία μαμά βάζει το αγαπημένο της φόρεμα και στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όσους σχολιάζουν τα κιλά

Και μέσα στο γενικότερο άγχος τους, έχουν και τα σχόλια κάποιων για τα κιλά, που έμειναν. Σχόλια του τύπου: «Βλέπω, η κοιλιά δε λέει να πέσει» ή ερωτήσεις του τύπου: «Πώς και δεν έχεις ξεκινήσει κάποια δίαιτα;» Και όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα, να πέφτει η αυτοπεποίθηση και να νιώθουν ακόμη και ντροπή για το σώμα τους.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι μανούλες εκείνες, που νιώθουν άνετα με τα κιλά που έχουν «εγκατασταθεί» στην κοιλιά ή στην περιφέρεια. Μία από αυτές είναι και η blogger, Katey Johnson η γυναίκα πίσω από το blog, The Mother Octopus, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία με το αγαπημένο φόρεμα της, που τονίζει τα κιλά της. Και με τη φράση «Δεν θα δώσω λογαριασμό τι θα φορέσω» στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα!

mamablogger

Πριν λίγες μέρες, η 40χρονη μαμά δύο παιδιών, είχε έξοδο με τις φίλες της και έβαλε το αγαπημένο της φόρεμα, που είχε αγοράσει τον περασμένο Ιούλιο, στις διακοπές της. «Αυτή είμαι εγώ μέσα στο φόρεμα μου και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν. Δεν είναι η πρώτη φορά που το φοράω και σίγουρα δε θα είναι η τελευταία» ήταν το ηχηρό της μήνυμα, που συνόδευσε τη φωτογραφία της στα social media. Και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

Μάλιστα, όπως έγραψε, όταν αγόρασε πριν ένα μήνα το φόρεμα, ήξερε ότι δεν ταίριαζε στο σωματότυπό της, όμως, δεν την ενδιέφερε. Της άρεσε και η ίδια ένιωθε καλά μέσα σε αυτό. Το ήθελε και το αγόρασε και είναι περήφανη για την αγορά της.

Και όπως καταλήγει: «Οι γυναίκες δεν πρέπει να αφήνουν τις ανασφάλειες ή τα διάφορα σχόλια να σαμποτάρουν στιγμές πραγματικής ευτυχίας. Πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους».

Πηγή: Today.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved