Αυτές είναι οι τροφές που θα σε κρατήσουν ενυδατωμένη στη διάρκεια της καλοκαιρινής εγκυμοσύνης

Κάνει ζέστη. Ανυπόφορη ζέστη και είσαι έγκυος. Νίκησε, λοιπόν, τις υψηλές θερμοκρασίες και κάνε τις ζεστές μέρες να περάσουν πιο ευχάριστα για εσένα, με σούπερ ενυδατικές τροφές.

Αυτές είναι οι τροφές που θα σε κρατήσουν ενυδατωμένη στη διάρκεια της καλοκαιρινής εγκυμοσύνης

Εξάλλου, είναι πολύ σημαντικό – και στη εγκυμοσύνη, ακόμη περισσότερο – ο οργανισμός να παραμένει ενυδατωμένος. Ακόμη και αν δεν πίνεις πολύ νερό, οι παρακάτω τροφές είναι οι κατάλληλές για να σου προφέρουν την ενυδάτωση που χρειάζεσαι.

Καρπούζι

Περιέχει 92% νερό και δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το καρπούζι. Μπορείς να το φας σκέτο ή να το συνδυάσεις με φέτα ή να φτιάξεις υπέροχες δροσιστικές σαλάτες, έχοντας το ως βάση

Αγγούρι

Είναι η νούμερο 1 ενυδατική επιλογή, μετά το νερό, καθώς περιέχει 95%. Μπορείς να το φας σκέτο ως σνακ ή κλασικά σε σαλάτα. Επίσης, σούπερ ενυδατική και άκρως δροσιστική επιλογή είναι η σαλάτα καρπούζι – αγγούρι! Δοκίμασε την και θα μας θυμηθείς

Φράουλες

Η περιεκτικότητα τους σε νερό φτάνει το 91%. Οπότε απόλαυσέ τις. Φρόντισε, όμως, να τις πλύνεις καλά

Μαρούλι

Και στο μαρούλι η περιεκτικότητα του νερού φτάνει στο 95%, παρακαλώ. Φτιάξε υπέροχες σαλάτες με μαρούλι, που θα σου προσφέρουν ενυδάτωση και πολλά θρεπτικά στοιχεία. Επίσης, θα πρέπει να τα πλύνεις καλά.

Πεπόνι

Η αλήθεια είναι ότι η εγκυμοσύνη το καλοκαίρι έχει και τα καλά της, αφού την εποχή αυτή υπάρχουν πολλά και νόστιμα φρούτα. Ένα από αυτά, είναι το αγαπημένο πεπόνι, που περιέχει 90% νερό.

Γιαούρτι

Το γιαούρτι περιέχει 85%, ενώ είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και κάλλιο. Η καλύτερη επιλογή, για κάτι ελαφρύ το βράδυ. Συνδύασε το με φράουλες η πεπόνι για σούπερ ενυδάτωση και γεύση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved