Είστε έγκυες και παντρεύεστε; 7 πράγματα που πρέπει να θυμάστε

Σας φαίνεται γνωστό αυτό το σενάριο; Κι όμως, πολλές γυναίκες παντρεύονται με φουσκωμένη κοιλίτσα

Είστε έγκυες και παντρεύεστε; 7 πράγματα που πρέπει να θυμάστε

Το γεγονός ότι περιμένετε το μικρό σας αγγελούδι, δεν πρέπει να σας κάνει να αισθανθείτε ότι δεν θα απολαύσετε μία από τις ωραιότερες μέρες της ζωής σας... τον γάμο σας!

Αν λοιπόν έχετε αποφασίσει να παντρευτείτε με φουσκωμένη κοιλίτσα και όχι μετά τον τοκετό, μπορείτε να δείτε παρακάτω 7 πράγματα που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας.

EGKIMOSINI GAMOS

1. Κάντε μασάζ
Και ενώ κάποιες άλλες γυναίκες μπορεί να διασκεδάζουν μια εβδομάδα πριν το μυστήριο πίνοντας σαμπάνια εσείς μπορείτε να απολαύσετε μια μέρα κάνοντας μασάζ. Σίγουρα, δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από μια μέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης.

2. Κοιμηθείτε
Κοιμηθείτε όσο μπορείτε πριν την τελετή. Έτσι θα γεμίσετε ενέργεια. Αν ετοιμάζεστε σε ξενοδοχείο, κλείστε το δωμάτιο μία ημέρα πριν ενώ αν βρίσκεστε στο σπίτι σας, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα.

3. Τα φλατ παπούτσια επιτρέπονται
Κανείς δεν περιμένει να φτάσετε με το δωδεκάποντο στην εκκλησία και μην το επιχειρήσετε. Τα ψηλά παπούτσια θα σας κουράσουν περισσότερο, ενώ υπάρχει η πιθανότητα λόγο κατακράτησης να πρηστούν κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Αγοράστε ένα υπέροχο ζευγάρι μπαλαρίνες ή σανδάλια και σίγουρα θα απολαύσετε τη μέρα σας.

NYFIKO EGKYOS

4. Τι να φορέσετε;
Αν δεν νιώθετε άνετα μέσα σε ένα σφιχτό νυφικό, προτιμήστε να φορέσετε κάτι αέρινο. Η άνεση είναι το κλειδί, οπότε επιλέξτε νυφικό που θα σας δίνει ελευθερία κινήσεων. Αν πάλι όμως, φορέσετε το αγαπημένο σας νυφικό, φροντίστε να έχετε μαζί σας και ένα δεύτερο φόρεμα για να αλλάξετε αν χρειαστεί.

5. Χορέψτε σαν να μην σας βλέπει κανείς
Επειδή είστε έγκυος δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χορέψετε κιόλας. Το καλύτερο κομμάτι στο γάμο είναι ο χορός, οπότε μην το στερήσετε από τον εαυτό σας.

6. Καθίστε
Όσο περιμένετε το φωτογράφο να σας βγάλει φωτογραφίες ή κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, μη ντρέπεστε... καθίστε. Θα είστε αρκετή ώρα όρθια όσο θα χορεύετε, οπότε με την κάθε ευκαιρία να κάθεστε και να ξεκουράζεστε.

7. Χαρείτε τη μέρα σας!
Αυτό που θα πρέπει να σκέφτεστε συνέχεια, έγκυος ή όχι είναι ο εαυτό σας. Το μικρό σας μπορεί να μεγαλώνει μέσα σας, μπορεί να σας έχει κάνει λίγο δύσκολη την καθημερινότητά σας, αλλά δεν πρόκειται να σας εμποδίσει να χαρείτε τη μέρα σας.

Η ώρα η καλή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved