'Eγκυος πόσταρε φωτογραφίες της στο facebook και της έκαναν αναφορά!

Έκπληκτη έμεινε η 28χρονη Catherine Kelsey από το Ηνωμένο Βασίλειο όταν μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών από την εγκυμοσύνη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, δέχτηκε αναφορές από χρήστες του μέσου ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης του!

'Eγκυος πόσταρε φωτογραφίες της στο facebook και της έκαναν αναφορά!

Η Catherine Kelsey είχε αναρτήσει φωτογραφίες γυμνές που έδειχναν τη φουσκωμένη κοιλιά της και αυτό προφανώς ενόχλησε ορισμένους χρήστες, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν αναφορά υποστηρίζοντας ότι δεν τηρεί τους όρους χρήσης του Facebook.

PAY Catherine Kelsey 1

Η 28χρονη, που περιμένει το τρίτο της παιδί, μετά το γεγονός, σχολίασε: «Είναι λυπηρό να πιστεύουν ότι κάποιος είναι προσβεβλημένος από κάτι τόσο φυσικό και υπέροχο." Όπως εξήγησε αποφάσισε να κάνει μια ιδιαίτερη φωτογράφηση πριν από τη γέννηση του παιδιού της που έρχεται μετά από δύο δύσκολες εγκυμοσύνες.

PAY Catherine Kelsey

Ο σύζυγός της πρόσθεσε ότι οι γυμνές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης δεν είναι προσβλητικές ούτε χυδαίες, όμως φαίνεται ότι για κάποιους δεν είναι έτσι τα πράγματα και νομίζουν ότι παραβιάζουν τους κανόνες του Facebook.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο επιβεβαίωσε αργότερα το περιστατικό, στέλνοντας της ένα μήνυμα ότι υπάρχουν αναφορές για κανόνες του Facebook που είχαν παραβιαστεί.

facer

Το μήνυμα έγραφε τα εξής: «Η φωτογραφία σας έχει αναφερθεί για την παραβίαση των κανόνων του Facebook όσον αφορά το γυμνό. Δεδομένου ότι δεν παραβιάζει τους συγκεκριμένους κανόνες, δεν αφαιρέθηκε».

fac
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved