Η μαγεία του τοκετού στο σπίτι, μέσα από πραγματικές εικόνες!

Τοκετός στο σπίτι: Ένα μοναδικό φωτογραφικό άλμπουμ που κόβει την ανάσα

Η μαγεία του τοκετού στο σπίτι, μέσα από πραγματικές εικόνες!

Ο φωτογράφος Γκουστάβο Γκομέζ από τη Βραζιλία, αποφάσισε να απαθανατίσει τη γυναίκα του κατά τη διάρκεια του τοκετού της στο σπίτι ώστε να πείσει και άλλες γυναίκες ότι ο φυσιολογικός τοκετός και ο τοκετός στο σπίτι είναι μια μοναδική και ακίνδυνη εμπειρία.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------assas 1

«Η Βραζιλία έχει τα υψηλότερα ποσοστά σε καισαρικές», είπε ο φωτογράφος αναφέροντας ότι οι γυναίκες στη χώρα του επιλέγουν την καισαρική χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο. «Το κάνουν απλά και μόνο επειδή είναι μια γρήγορη και ανώδυνη διαδικασία!».

Ο νέος μπαμπάς εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια που η σύντροφός του Πρισίλα γεννούσε, δεν αισθάνθηκε ανήμπορη ούτε μια στιγμή. Στο σπίτι υπήρχε και παιδίατρος και μαία ώστε να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αν χρειαζόταν.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------assas 2

«Ελπίζουμε ότι αυτές οι φωτογραφίες να απομυθοποιήσουν τον πόνο του τοκετού και να ενθαρρύνoυν τις μέλλουσες μητέρες να αποφύγουν τις άσκοπες καισαρικές τομές».

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery!

Δείτε επίσης:

«Αυτή η κραυγή... Αυτή η τελευταία ανάσα»: Φωτογραφίες γυναικών λίγο πριν φέρουν στη ζωή το μωρό τους

Συγκλονιστικές φωτογραφίες τοκετού που δείχνουν το μεγαλείο της Ζωής και τη δύναμη της Γυναίκας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved