Αυτά είναι τα 10 ψέματα που λέμε στον εαυτό μας προτού αποκτήσουμε παιδιά!

Οι γονείς μας, μας έλεγαν ότι όταν θα γίνουμε κι εμείς γονείς θα τους καταλάβουμε.

Αυτά είναι τα 10 ψέματα που λέμε στον εαυτό μας προτού αποκτήσουμε παιδιά!

Όταν είσαι ελεύθερος χωρίς υποχρεώσεις λες πράγματα στους συγγενείς και φίλους που έχουν παιδιά που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα 10 ψέματα που λέμε στον εαυτό μας προτού κάνουμε παιδάκια! Αυτά τουλάχιστον γράφει η Άμπι Κινγκ, στο blog της, η οποία είναι single mom δύο παιδιών!

1. Θα τα έχω μάθει να κάνουν σκι μέχρι τα 3 τους και μέχρι τα 5 θα μάθουν να χρησιμοποιούν τα μπαστούνια που είναι ειδικά για την ορειβασία. Και το αποτέλεσμα είναι στα 11 και στα 8 με το ζόρι να μπορούν να ανεβούν σε υψώματα πολύ μικρά.
2. Θα μεγαλώσουν δίγλωσσα. Τελικά με το ζόρι καταλαβαίνουν αγγλικά.
3. Θα τα πάω στα καλύτερα εστιατόρια για να ξέρουν τα πάντα για τις γεύσεις απ' όλες τις κουζίνες. Το αποτέλεσμα; Παραγγέλνουν συγκεκριμένο φαγητό και το μισό δεν το τρώνε.
4. Θα τα βάζω για ύπνο αργά, για να ξυπνάνε το πρωί αργά. Όποια ώρα όμως και να τα κοιμήσεις το βράδυ, εκείνα ξυπνούν πολύ πρωί καθώς τα μικρά παιδιά έτσι κι αλλιώς ξυπνούν 2 ώρες νωρίτερα από έναν μέσο άνθρωπο.
5. Θα τα αφήνω να κλαίνε και δεν θα τους δίνω σημασία. Τελικά τα παρακαλάω να πάνε να κοιμηθούν και σκέφτομαι να μπω κι εγώ στην κούνια τους για να ησυχάσουν.
6. Θα τα μάθω από νωρίς να ξέρουν πώς να συμπεριφέρονται στο αεροπλάνο. Να μην κλωτσάνε τα καθίσματα και να μην κλαίνε. Το αποτέλεσμα είναι να τα δωροδοκώ να συμπεριφερθούν σωστά και να τα παρακαλάω.
7. Τα δικά μου παιδιά δεν θα είναι φασαριόζικα από αυτά που τσιρίζουν και χτυπιούνται στα πατώματα. Και το αποτέλεσμα είναι να είναι ένα παιδάκι ξαπλωμένο και να χτυπιέται και να παριστάνω στον κόσμο ότι δεν ξέρω ποιανού παιδί είναι!
8. Λέμε συνήθως: «Δε θέλω ο άντρας μου να σηκώνεται μέσα στη νύχτα για να προσέχει το μωρό. Γιατί να ξενυχτάμε κι οι δύο»; Τι συμβαίνει; Το άλλο πρωί θέλουμε να του βγάλουμε τα μάτια που κοιμήθηκε ωραιότατα κι εμείς έχουμε μαύρους κύκλους από την αϋπνία.
9. Μέχρι να γίνουν τριών ετών δε θα βλέπουν τηλεόραση. Το αποτέλεσμα; Όχι μόνο έχουν δει αλλά ξέρουν απ' έξω τους διαλόγους από τις αγαπημένες τους παιδικές σειρές.
10. Όλοι θέλουν να κάνουν παιδιά δεν είναι και τόσο δύσκολο. Και τώρα λέω «Χμμ»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved