Πυρετός στην εγκυμοσύνη: Είναι ανησυχητικό;

Αρκετές γυναίκες στην εγκυμοσύνη ανεβάζουν δέκατα και πυρετό. Θορυβούνται όπως είναι φυσικό και το άγχος τους είναι μεγάλο.

Πυρετός στην εγκυμοσύνη: Είναι ανησυχητικό;

Είναι ανησυχητικό; Τι λένε οι ειδικοί; Καταρχήν, τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης από γυναίκα σε γυναίκα διαφέρουν. Οπότε μην σπείρετε αμέσως τον πανικό. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, μπορεί να ανεβεί η θερμοκρασία του σώματος . Μόλις συμβεί κάτι τέτοιο βέβαια θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το γιατρό που σας παρακολουθεί προκειμένου να σας χορηγήσει κάποιο αντιπυρετικό. Μην κάνετε κάτι από μόνη σας, γιατί τα φάρμακα δεν είναι προς κατανάλωση ειδικά όταν έχεις την ευθύνη κι άλλης ζωής.

Αν θέλετε να αποφύγετε τον πυρετό υπάρχουν αρκετοί τρόποι. Μπορείτε να αγοράσετε συμπληρώματα βιταμινών, αφού πρώτα συμβουλευτείτε το γιατρό σας, όπως βιταμίνες Β και C που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Προτού πάντως κάνετε το οτιδήποτε, επικοινωνήσετε με το γυναικολόγο σας. Είναι ο μόνος που γνωρίζει απόλυτα τον οργανισμό σας αλλά και το ιστορικό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved