Τα θετικά σημεία μιας εγκυμοσύνης!

Εκτός του ότι είναι γεγονός ότι η γυναίκα, όταν μένει έγκυος διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της περιμένοντας να φέρει στον κόσμο το μωρό της, υπάρχουν και άλλα θετικά σημεία στην όλη ιστορία.

Τα θετικά σημεία μιας εγκυμοσύνης!

Ποια είναι αυτά; Ειδικά για τις γυναίκες που διαθέτουν μικρό στήθος, είναι χάρμα οφθαλμών να βλέπουν το συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους να μεγαλώνει κάθε εβδομάδα όλο και πιο πολύ. Βέβαια, μεγαλώνει και άλλο σημείο του σώματος, όπως είναι η κοιλιά, αλλά όλα είναι θέμα μυαλού. Σκεφτείτε θετικά και κάντε focus στο στήθος, προς το παρόν.

  • Οι έγκυες γυναίκες έχουν προτεραιότητα τόσο στην οικογένειά τους, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Για παράδειγμα, αν είστε σε ένα λεωφορείο, όλο και κάποιος θα σηκωθεί για να καθίσετε εσείς.
  • Οι μέλλουσες μανούλες δεν έχουν επίσης τύψεις για την ποσότητα φαγητού που τρώνε. Κανένας δεν θα τις κακοχαρακτηρίσει για παράδειγμα αν έχουν πάρει μπροστά τους μία φρατζόλα ψωμί και τρώνε. Υπάρχει ακόμα η προκατάληψη ότι τρώνε για δύο.
  • Δεν τις πιέζει κανένας, ακόμα και αν δεν δουλεύουν όσο παλιότερα. Η εγκυμοσύνη είναι δικαιολογία για πολλά πράγματα.
  • Οι έγκυες ξέρουν ότι σωματικά είναι καλά στην υγεία τους καθώς την ελέγχουν συχνά λόγω εξετάσεων αίματος και ούρων.
  • Λίγο πριν γεννήσουν ξέρουν ότι θα σταματήσουν να δουλεύουν για 119 μέρες όπως ορίζει ο νόμος. Κάτι που σημαίνει πως θα περάσουν όλο αυτό το διάστημα με την οικογένειά τους και θα έρθουν πιο κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και κυρίως με το μωρό τους.
  • Δεν κινδυνεύουν με απόλυση (τουλάχιστον μέχρι το επόμενο Μνημόνιο) καθώς προστατεύονται από τον νόμο.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved