Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα όταν γίνεις μητέρα μετά τα 35!

Στις μέρες μας όλο και περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν να γίνουν μανούλες σε μεγάλη ηλικία.

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα όταν γίνεις μητέρα μετά τα 35!

Είναι ο σύγχρονος τρόπος ζωής, που η γυναίκα αφού σπουδάσει, πρέπει να εργαστεί αρκετές ώρες προκειμένου να γίνει ανεξάρτητη οικονομικά. Τα χρόνια περνούν, οι σχέσεις γίνονται δύσκολες με αποτέλεσμα η εγκυμοσύνη κι ο γάμος ή η συμβίωση να αργήσουν να έρθουν. Αυτή η «καθυστέρηση» εκτός από μειονεκτήματα, έχει και πλεονεκτήματα. Εμείς σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα πλεονεκτήματα!

• Οι μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες τείνουν να έχουν πιο θετική εικόνα για το σώμα τους-συχνά είναι σε καλύτερη σωματική κατάσταση και πιο δυνατές, οπότε αντεπεξέρχονται πιο καλά στις φυσικές αλλαγές που επιφέρει η εγκυμοσύνη στο σώμα.
• Έχουν πετύχει συνήθως περισσότερους προσωπικούς κι επαγγελματικούς στόχους, οπότε είναι λιγότερο πιθανόν να νιώθουν ότι κάτι κάνουν εστιάζοντας την προσοχή τους αποκλειστικά στην οικογένεια.
• Τα παιδιά τους, αποκτούν συχνά πλουσιότερο λεξιλόγιο από μικρή ηλικία, είναι πιο έξυπνα και επιτυγχάνουν υψηλότερες βαθμολογίες στα τεστ νοημοσύνης. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι πρόσφατες μελέτες
• Μία έρευνα που έγινε πριν από λίγο καιρό, έδειξε ότι οι γυναίκες που γίνονται μαμάδες στα 40 έχουν τέσσερις φορές πιθανότητες να φτάσουν τα 100 χρόνια σε σχέση με τις νεότερες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved