Οπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η φωτογράφησή της λίγο πριν γεννήσει! (εικόνες)

Είναι μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Οπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η φωτογράφησή της λίγο πριν γεννήσει! (εικόνες)

Τον τελευταίο καιρό όμως, άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην άκρη, καθώς διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Ο λόγος; Είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Η διάσημη σταρ, λίγο πριν γεννήσει, πήρε την απόφαση να πει ναι στην πρόταση γνωστού περιοδικού, να φωτογραφηθεί δείχνοντάς μας την αρκετή φουσκωμένη κοιλίτσα της, χωρίς να τη νοιάζει καθόλου η σιλουέτα της.

Η Κιάρα, όπως ανέφερε στην συνέντευξή της, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το κορμί της και για τα παραπανίσια κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αφού αυτό που τη νοιάζει είναι το μωρό που θα φέρει στον κόσμο! «Είναι πολύ ωραίο να μη χρειάζεται να αναρωτιέσαι αν οι κοιλιακοί σου είναι αρκετοί γραμμωμένοι. Μου αρέσει που δεν είμαι τόσο τέλεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα όπως ανέφερε, επειδή δε χωρούσε στα ρούχα της, αναγκάστηκε να αλλάξει τον τρόπο ντυσίματός της. Πώς τα κατάφερε; Φορούσε τα ρούχα του συντρόφου της!

Η Κιάρα, όπως και κάθε μέλλουσα μανούλα, θέλει να θυμάται την περίοδο της εγκυμοσύνης της με κάθε λεπτομέρεια. Για αυτό λοιπόν κι έχει καταγράψει τα πάντα.

Δείτε την στην πρόσφατη φωτογράφισή της λίγο πριν γεννήσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved