5 τρόποι να νικήσετε το αίσθημα κόπωσης κατά την εγκυμοσύνη

Όσο προχωρά η εγκυμοσύνη σας, τόσο πιο έντονα θα νιώθετε κούραση. Γι' αυτό θα πρέπει να κάνετε μικρά τρικ ώστε να απομακρύνεστε από την εικόνα μιας γυναίκας που με δυσκολία σέρνει τα πόδια της. Τι πρέπει να κάνετε;

5 τρόποι να νικήσετε το αίσθημα κόπωσης κατά την εγκυμοσύνη

Πίνετε συχνά smothies με φρούτα

Τώρα το καλοκαίρι, είναι η καλύτερη λύση για να παίρνετε ενέργεια από φρούτα και φυσικά να μην επιβαρύνεστε με κακές θερμίδες. Σας δυναμώνουν και σας κάνουν να νιώθετε ευεξία και δυνατή.

Πηγαίνετε νωρίς για ύπνο

Περνάτε όσες περισσότερες της ημέρας μπορείτε στο κρεβάτι, απλά κάνοντας την ξεκούρασή σας ή επειδή θέλετε να κοιμηθείτε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο καλά.

Ακούτε μουσική που σας χαλαρώνει

Αν η κόπωσή σας είναι πολύ μεγάλη αλλά συγχρόνως έχετε και εκνευρισμό, καλό είναι να ξαπλώσετε αναπαυτικά στον καναπέ σας και να ακούσετε τη μουσική που σας αρέσει.

Καταναλώνετε περισσότερη πρωτεΐνη

Η πρωτεΐνη χαρίζει στον οργανισμό ενέργεια και είναι καλό να τρώτε αρκετή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το ψάρι και τα λαχανικά είναι ό,τι πρέπει για την όμορφη αλλά και δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής σας.

Κάνετε συχνές βόλτες και χαλαρή γυμναστική

Η χαλαρή γυμναστική αλλά και το περπάτημα σε περιοχές που σας αρέσουν όχι μόνο θα σας ξεκουράσουν αλλά θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ευεξία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved