Despoina’s little stories: «Μετρώντας αντίστροφα για την αυριανή μέρα!»

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μου έδινε τόση χαρά ο ανασχεδιασμός του Mothersblog.gr . Είναι όμως γεγονός! Αύριο στις 16.00 βγαίνουμε στον αέρα, ολοκαίνουριοι, ολόφρεσκοι και γεμάτοι διάθεση για δημιουργία!

Η κορυφή είναι δύσκολο πράγμα κι όποιος διατείνεται ότι μπορεί να την φτάσει, κινδυνεύει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα... Καλό είναι να κυνηγάς τους στόχους σου αθόρυβα, να έχεις πίστη στον εαυτό σου και να μην το βροντοφωνάζεις. Είναι μακρύς ο δρόμος προς την επιτυχία και χρειάζεται κόπος πολύς...

Εμείς ξεκινήσαμε ταπεινά την προσπάθειά μας... Αυτό το site φτιάχτηκε με πολλή αγάπη από την ομάδα που το δημιούργησε και σκοπός μας είναι να είμαστε πάντα επίκαιροι, ενημερωτικοί, χρηστικοί και πάνω απ' όλα αληθινοί! Να βρισκόμαστε στο πλάι της μητέρας, της σύγχρονης γυναίκας και της οικογένειας με ειλικρίνεια και αγάπη.

Από αύριο ξεκινά μία νέα εποχή για το Mothersblog.gr . Το «παιδάκι» μας μεγαλώνει και ελπίζουμε να το αγκαλιάσετε με φροντίδα! Στα πλαίσια του ανασχεδιασμού μας, εμπλουτίζουμε τις στήλες μας, «φρεσκάρουμε» τα εικαστικά μας και ερχόμαστε πιο κοντά σας...

Θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε το προσωπικό blog του Γιώργου Λιανού με τίτλο «Fathers Mayday», το οποίο πιστεύουμε ότι θ' αγγίξει πολλές ταλαιπωρημένες καρδιές πρωτάρηδων μπαμπάδων. Ο Γιώργος είναι ο τύπος που όλοι θα ήθελαν να έχουν φίλο. Εχει απολαυστικό χιούμορ, αλλά και την ικανότητα να σε κάνεις να γελάς με την καρδιά σου με τις ευφυέστατες ατάκες του. Μπορεί να είναι μπαμπάς της μικρής Αρυάνας, αλλά σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, αφού η σύζυγός του, Ανθή, θα φέρει στον κόσμο τον γιο τους! Όπως καταλαβαίνετε, ο Γιώργος θα έχει πολλά να μοιραστεί μαζί μας μέσα από τα εβδομαδιαία του posts.

Μία καινούρια έλευση στο Mothersblog.gr θα είναι και αυτή της Χριστιάνας Δούκα! Η Χριστιάνα είναι μία πολύ ταλαντούχα μαμά, η οποία λύνει και δένει κυριολεκτικά! Τα χέρια της είναι ικανά να φτιάξουν από μπομπονιέρες και κοσμήματα, μέχρι ρούχα και κάθε λογής κατασκευές! Σε εποχές οικονομικής κρίσης που δεν μπορούν όλοι να ξοδεύουν αγοράζοντας πράγματα που δεν είναι πρώτης ανάγκης, η Χριστιάνα θα μας δώσει την λύση! Θα μοιράζεται μαζί μας σε εβδομαδιαία βάση έξυπνα τρικ με φθηνά υλικά, συνδυασμένα με την δική της τεχνοτροπία μέσα από την στήλη της «Φτιάξτο μόνη σου!».

Φυσικά, ο αγαπημένος σεφ μικρών και μεγάλων, Γιώργος Γεράρδος παραμένει κοντά μας με την στήλη του «Μαγειρεύουμε παίζοντας» και τις υπέροχες και λαχταριστές συνταγές που μας προτείνει κάθε Παρασκευή!

Πριν κλείσω το σημερινό μου post, αισθάνομαι την ανάγκη να σας συστήσω εκ νέου τη συντακτική μας ομάδα που δεν αποτελείται από πολλούς συντάκτες, αλλά είναι μία ενωμένη γροθιά και χωρίς την πολύτιμη συνεργασία τους το Mothersblog.gr δε θα ήταν αυτό που βλέπετε! Οι «παλαιές» Κατερίνα Ζαζάνη και Ελένη Ζούμη, υποδέχτηκαν εμάς, τις «καινούριες», ήτοι την Ελένη Κεχαγιά (Αρχισυντάκτρια) και εμένα, γεμάτες ιδέες για το νέο μας site!

Έρχονται πολλές εκπλήξεις στο Mothersblog.gr που αν και ανυπόμονη από την φύση μου, δεν μπορώ ακόμη να σας αποκαλύψω! Αύριο όμως είναι η μέρα μας!

Ανυπομονώ να μας επισκεφτείτε και να μου στείλετε όλες τις παρατηρήσεις και τις κριτικές σας! Άλλωστε, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, όπως λέει και ο σοφός λαός μας!

Εύχομαι να το αγκαλιάσετε!

Σας στέλνω την αγάπη μου και περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να μας κάνετε follow στο Twitter ή να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Να έχετε μία όμορφη μέρα!

Despoina’s little stories: «Μετρώντας αντίστροφα για την αυριανή μέρα!»
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved