Despoina’s little stories: «Χριστίνα & Billy: Μία τρυφερή ιστορία αγάπης!»

Μόλις είχα γεννήσει την Έλενα, οι ορμόνες μου «χόρευαν», ένιωθα φοβερά πιεσμένη με τον καινούριο μου ρόλο ως μαμά και ένιωθα ότι πνίγομαι σε μία κουταλιά νερό.

Despoina’s little stories: «Χριστίνα & Billy: Μία τρυφερή ιστορία αγάπης!»

Η ιδέα έπεσε στο τραπέζι αρχές καλοκαιριού το 2012: «Θέλω να πάρουμε ένα σκυλάκι για να μάθει η Έλενα να αγαπάει και να σέβεται τα ζώα.», είπε διστακτικά ο Βαγγέλης. «Πάνω από το πτώμα μου!», απάντησα. «Ξέχασέ το!».

Μία εβδομάδα μετά, ένα κατάμαυρο κουταβάκι έφτασε στο σπίτι μας ουρανοκατέβατο. Πριν προλάβω να μπω στο σπίτι η Έλενα ούρλιαζε από χαρά, του τράβαγε την ουρά, το χάιδευε κι εκείνο της έγλειφε τα μάγουλα και κουνούσε τρελά την ουρά του.

«Ποιος το έφερε αυτό στο σπίτι;», ρώτησα απελπισμένη. «Αυτή είναι η Μπίλι, τη βάφτισε η Έλενα και είναι το νέο μέλος της οικογένειας!», απάντησε με στόμφο ο Βαγγέλης. Δεν υπήρχε περιθώριο άρνησης ή αμφισβήτησης. Έβλεπα το μωρό χαρούμενο κι ευτυχισμένο να παίζει με το κουτάβι και σκεφτόμουν «ας τους δώσω λίγο χρόνο ακόμα…».

bili 2

Αυτός ο… «λίγος χρόνος», έγινε χρόνια. Η Έλενα και η Μπίλι μεγάλωσαν μαζί, έγιναν κολλητές και αγαπιούνται παράφορα.

Η Χριστίνα, από νεογέννητο ήρθε σε επαφή με την Μπίλι και πλέον νιώθει την ίδια αγάπη που πρωτοένιωσε η αδερφή της πριν 5 χρόνια.

Πριν λίγες μέρες επέστρεψα στο σπίτι εξαντλημένη και καθυστερημένη. Σκεφτόμουν καθώς οδηγούσα στην επιστροφή ότι κάποιες δύσκολες μέρες σαν εκείνη είμαι η χειρότερη μαμά του κόσμου. Μπήκα με μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά. Ήταν σα να μη με είδε καθόλου μπροστά της. Κυλιόταν με την Μπίλι στο πάτωμα και έπαιζαν.



Αυτό της ήταν αρκετό!

Καλή σας μέρα!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης:
Despoina's little stories: «Όλη η αθωότητα του κόσμου σε μία πρόταση»

Despoina’s little stories: Τα «εύκολα» και τα «δύσκολα» παιδιά

Despoina’s little stories: «Τυχερή που σε έχω!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved