Despoina’s little stories: «Παλαμάκια παίξετε και τα πιο νόστιμα τρουφάκια!»

Το μωρό μου, σαν γνήσιος αντιγραφέας, ξεκίνησε να μιμείται τις κινήσεις που βλέπει. Μετά το «κουπεπέ», ξεκίνησε να χτυπά δειλά δειλά τα χεράκια της μεταξύ τους, κάνοντας μικρά παλαμάκια και κοιτώντας μας με ενθουσιασμό κάθε φορά που μας ακούει να της λέμε δυνατά «Μπράβο Χριστίνα!!!». Έτσι λοιπόν συνδύασε τα παλαμάκια με κάτι φοβερό που μπορεί να συμβαίνει κάθε φορά στο σπίτι μας!

Despoina’s little stories: «Παλαμάκια παίξετε και τα πιο νόστιμα τρουφάκια!»

Πριν λίγες μέρες αποφάσισα να αξιοποιήσω τα σοκολατένια πασχαλινά αβγά όπως τους αξίζει. Φυσικά, όχι τρώγοντάς τα έτσι ξερά, αλλά φτιάχνοντας τα τέλεια τρουφάκια μου που σχεδόν κάθε Πάσχα έχουν την τιμητική τους με τόση μαύρη σοκολάτα που καταφτάνει στο σπίτι μας σε σχήμα αβγού από νονές, θείους, γιαγιάδες και παππούδες. Σπάω τη σοκολάτα σε μικρά κομματάκια, τη λιώνω με καυτή κρέμα γάλακτος, προσθέτω λίγο λικέρ και τριμμένα μπισκότα και αφού παγώσει η ζύμη μου στο ψυγείο, πλάθω μικρές σοκολατένιες μπουκίτσες με επικάλυψη τριμμένου αμύγδαλου.

Καθώς τραγουδούσα στη μικρή μέσα στην κουζίνα αφού ολοκλήρωσα το έργο μου, η γνωστή παπαράτσο του σπιτιού, η Έλενα, τραβούσε βίντεο στο οποίο η Χριστινούλα χτυπά ρυθμικά τα χεράκια της κάνοντας παλαμάκια.

Πώς να μην το λατρεύω αυτό το μικρό πλασματάκι που ανακαλύπτει τον κόσμο για πρώτη φορά...

Καλή σας μέρα!

Σας περιμένω και στην άλλη μου αγάπη!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved