Despoina's little stories: «Πριν χτυπήσει το κουδούνι!»

Κάθε φορά που ψωνίζω στη μικρή μου σχολικά, θυμάμαι τη λαχτάρα που είχα όταν ήμουν παιδί για να ψωνίσω με τους γονείς μου καινούρια τσάντα, κασετίνα, μολύβια, χρώματα... Ίσως γι' αυτό απολαμβάνω αυτές τις στιγμές του Σεπτέμβρη με την μικρή μου. Γιατί μου θυμίζουν τη δική μου παιδική χαρά...

Δέσποινα Καμπούρη
Despoina's little stories: «Πριν χτυπήσει το κουδούνι!»

Η μόδα μπορεί να αλλάζει, αλλά ο ενθουσιασμός είναι πάντα ο ίδιος! Πολλά ράφια, πολλά χρώματα και σχέδια για αγόρια και κορίτσια, φέτος όμως η Έλσα μονοπώλησε το ενδιαφέρον των περισσότερων μαθητριών!

DESPOINA

Είμαι σίγουρη ότι κι εσείς κοριτσομαμάδες που διαβάζετε τώρα έχετε βιώσει τη φρενίτιδα που επικρατεί για την Έλσα και την Άννα! Κοριτσάκια κάθε ηλικίας ζητούν από γονείς και νονούς σχολική τσάντα με τις αγαπημένες τους ηρωίδες από το Frozen. Η Έλενα δεν αποτελεί εξαίρεση! Και κάπως έτσι αγοράσαμε την αγαπημένη της σάκα, από την GIM. Αρκετά μεγάλη για να χωράει τα απαραίτητα στο νηπιαγωγείο και με ειδική λαβή για να τη σέρνει πάνω στα ροδάκια της. Σετ φυσικά με το αντίστοιχο παγουράκι και το τσαντάκι για τις βόλτες μας! Το πιο φανταστικό όμως ήταν μια μεγάλη έκπληξη που μας περίμενε όταν αγοράσαμε την τσάντα! Η τσάντα επάνω είχε και αποσπώμενη μάσκα της Έλσας ή της Άννας! Δε μπορώ να σας περιγράψω τι ακολούθησε όταν το είδε αυτό η Έλενα και εννοείτε ότι από τότε δεν την έχει βγάλει από πάνω της!

DESPOINA2

Η αγάπη για την Disney όμως δεν τελειώνει εδώ! Κασετίνα από την καινούρια ταινία "Ψάχνοντας την Ντόρι" γιατί είμαστε πάντα in σε ότι συμβαίνει και μπλοκ ζωγραφικής -τι άλλο;- Frozen!

DESPOINA3

Και τότε σκέφτομαι, πώς τόσο «μικρά» πράγματα μπορούν να κάνουν ευτυχισμένα τα παιδιά... Ποιος γονιός μπορεί να τους τα στερήσει;

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια!

Καλή σας μέρα!

Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved