Despoina’s little stories: «Το πρώτο μας μπάνιο!»

Τα σαββατοκύριακα δεν είναι όμορφα μόνο γιατί ξεκουραζόμαστε από τις δουλειές μας. Ειδικά το καλοκαίρι, τα σαββατοκύριακα είναι όμορφα γιατί κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα!

Μπορεί για εμάς τους μεγάλους να είναι μία χαλαρωτική στιγμή στην παραλία, όμως για τα πιτσιρικάκια μας είναι μία ολόκληρη περιπέτεια που την περιμένουν πώς και πώς!

Κάντε ένα flashback και προσπαθήστε να θυμηθείτε τον παιδικό ενθουσιασμό που είχαμε όταν ήμασταν μικρά, τότε που τις Κυριακές ο μπαμπάς και η μαμά φορτώνανε το αυτοκίνητο με κουβαδάκια, ταπεράκια, ομπρέλες, μπρατσάκια, σαμπρέλες και πετσέτες για να πάμε σε κάποια κοντινή παραλία της Αττικής... Σχοινιάς, Ζούμπερι, Πόρτο Ράφτη, Λούτσα... Μία ολόκληρη ιεροτελεστία! Κατασκηνώναμε σε μία γωνιά της γεμάτης από κόσμο παραλίας, απλώναμε την πραμάτεια μας, αλλά ήταν το καλύτερό μας δώρο!

Πλέον μεγαλώσαμε, ψιλοβαριόμαστε την διαδικασία του κουβαλήματος, την κίνηση που θα φάμε μέχρι να φτάσουμε, τις φωνές και τα ουρλιαχτά των μικρών παιδιών της διπλανής παρέας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα μικρά μας περνούν πραγματικά καλά στη θάλασσα! Οι καιροί δυσκολεύουν, δεν έχουν όλες οι οικογένειες την δυνατότητα να πάνε διακοπές και πολλοί είναι αυτοί που θα περιοριστούν φέτος το καλοκαίρι σε κοντινές παραλίες της Αττικής τα σαββατοκύριακα. Το θέμα όμως είναι τα παιδιά να κάνουν μπάνια, να παίξουν με την ψυχή τους, να νιώσουν ανέμελα φορώντας μόνο ένα μαγιουδάκι, καπέλο και αντηλιακό!

Τον Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν και πάλι σχολεία, φροντιστήρια, αθλήματα, ξένες γλώσσες, μουσικά όργανα και ένα κάρο υποχρεώσεις... Τουλάχιστον, ας μη τους στερήσουμε τη χαρά της παραλίας και του μπάνιου στη θάλασσα! Αλλωστε, είναι από τα λίγα πράγματα που πλέον μας παρέχονται δωρεάν!

Καλό καλοκαίρι σε όλους μας!

Σας στέλνω την αγάπη μου και περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να μας κάνετε follow στο Twitter  ή να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook.Να έχετε μία όμορφη μέρα!

Despoina’s little stories: «Το πρώτο μας μπάνιο!»
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved