Despoina’s little stories: «Υπάρχουν στ’ αλήθεια γοργόνες τελικά;»

Εμείς τα κορίτσια έχουμε την τάση από πολύ μικρές να ταυτιζόμαστε με κάθε λογής πριγκίπισσα, βασίλισσα, όμορφη κούκλα με φανταχτερά φορέματα και στέμματα... Φυσικά δεν αποτέλεσα εξαίρεση. Αντιθέτως ήμουν από τα κοριτσάκια που λάτρευε τις Barbie και τις Bibibo. Πριγκίπισσες, μπαλαρίνες, γοργόνες, όλες τις αγαπούσα και τις φρόντιζα... Ηταν οι φίλες μου! Τις έκανα μπάνιο και ενίοτε τις... κούρευα. Ευτυχώς οι κούκλες δεν είχαν στόμα να μιλήσουν!

Δεν ξέρω αν είναι γονιδιακό το θέμα, αλλά αν και έχω διαβάσει ότι η κόρη μου είναι σε πολύ μικρή ηλικία για να αγαπήσει τις Barbie, και να ξεκινήσει να παίζει μαζί τους, όμως εκείνη έχει επιδείξει μεγάλη αδυναμία στις... «Μπάντι», όπως τις αποκαλεί! Η αρχή έγινε με την Barbie – γοργόνα που της έφερε δώρο ο παππούς το Πάσχα. Η «Μπάντι» κάνει μπάνιο μαζί μας, της λούζουμε τα μαλλιά που αλλάζουν χρώμα μαγικά όταν βρέχονται! Η «Μπάντι» κάθεται μαζί μας στο καθισματάκι του αυτοκινήτου και συνήθως τρώει μαζί μας τα μεσημέρια. Περιττό δε να αναφέρω, ότι οι δύο κουκλίτσες κοιμούνται αγκαλιά!

Με αφορμή την επικαιρότητα, δε σας κρύβω ότι προβληματίστηκα πολύ όταν διάβασα διάφορα άρθρα που αναφέρονται στον σάλο που έχει προκληθεί από την «Υπαρξη γοργόνας», όπως γράφουν χαρακτηριστικά και μάλιστα με την... βούλα του Animal Planet. Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα αν το ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξαν δύο φίλοι κατά την διάρκεια των διακοπών τους στο Ισραήλ στην περιοχή Kiryat Yam, είναι γνήσιο, ή αν έχει υποστεί αλλοιώσεις. Συγκεκριμένα, τα δύο παιδιά τραβούσαν βίντεο τη θάλασσα και τη θέα όταν ξαφνικά αντελήφθησαν ότι κάτι υπήρχε ξαπλωμένο σε έναν από τους βράχους που βρισκόταν ακριβώς από κάτω τους. Στην αρχή νόμιζαν ότι επρόκειτο για φώκια, όταν με έκπληξη είδαν μία γοργόνα με γυναικεία μορφή και μακριά, μαύρα μαλλιά να γλιστράει στην θάλασσα. Δε σας κρύβω ότι όλα αυτά τα βίντεο πάντα τα αντιμετώπιζα με καχυποψία, όμως το γεγονός ότι το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε μέσα από το Animal Planet, σε συνδυασμό με την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) η οποία επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι ο αριθμός τους ολοένα και αυξάνεται... προβληματίστηκα.

Δείτε το βίντεο εδώ: 

{youtube}TQwHwLcdJuc{/youtube}

Λέτε τελικά να υπάρχουν στην πραγματικότητα σύγχρονες «Αριελ» και «Μερλία»; Ισως να μην το μάθουμε ποτέ, όμως όπως και να έχει, είναι ωραίο να πιστεύουμε στα παραμύθια...«Τα παραμύθια γράφονται για να κοιμούνται τα παιδιά, αλλά και για να ξυπνάνε οι ενήλικες»Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

Να έχετε μία όμορφη μέρα κορίτσια μου!Σας στέλνω την αγάπη μου και περιμένω τα μηνύματά σας εδώ! Μπορείτε να μας κάνετε follow στο Twitter (@mothersbloggr) ή να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook (Mothersblog.gr).

Despoina’s little stories: «Υπάρχουν στ’ αλήθεια γοργόνες τελικά;»
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved