Despoina’s little stories: «Χρόνια πολλά στο κορίτσι μου!»

Γεια σας φίλες μου!

Οι Ελένες και οι Κωνσταντίνες σήμερα έχετε την τιμητική σας! Χρόνια σας πολλά κορίτσια μου, να είστε πάντα καλά, να χαίρεστε αυτούς που αγαπάτε και να σας χαίρονται κι αυτοί! Όμως πάνω απ' όλα, σήμερα θέλω να ευχηθώ στο κοριτσάκι μου, την Έλενα που γιορτάζει για πρώτη φορά!Πέρσι τον Αύγουστο γιορτάσαμε τα πρώτα της γενέθλια και σήμερα θα γιορτάσουμε την πρώτη της γιορτή!

Η μικρή μου Ποκαχόντας, βαπτίστηκε πριν ένα χρόνο περίπου και πήρε το όνομα της γιαγιάς Ελένης, της μητέρας του Βαγγέλη. Ξέρω ότι συνήθως τα πρώτα κορίτσια που γεννιούνται παίρνουν το όνομα της μαμάς μας, αλλά στην δική μας περίπτωση κάναμε μία εξαίρεση. Η γιαγιά Ελένη, εκτός από το ότι είναι υπέροχη πεθερά, είναι μία μητέρα που έχει μεγαλώσει τρεις γιους και πάντα είχε τον καημό να κάνει ένα κοριτσάκι. Μπορεί τελικά τα πράγματα να μην έγιναν έτσι όπως τα ήθελε, όμως να που ο καλός Θεούλης μας χάρισε το Ελενάκι μας που παίρνει τόση αγάπη από παντού! Ηρωίδα η κυρία Ελένη! Δεν μπορώ ούτε καν να φανταστώ πώς θα ήταν η ζωή με τρία μωρά στο σπίτι και δη αγόρια! Επί τη ευκαιρία, θέλω να στείλω τα συγχαρητήριά μου σε όλες τις πολύτεκνες μανούλες! Μόνο η ψυχή σας ξέρει πού βρίσκετε την αντοχή να μεγαλώνετε τόσα παιδιά! Μόνο μια μάνα μπορεί να καταλάβει τον αγώνα σας. Η μητρότητα είναι η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο! Πόσο μάλλον να γίνεται επί 3, επί 4 ή και παραπάνω! Χρόνια πολλά κυρία Ελένη! Να είστε καλά και να μας φροντίζετε πάντα σα να είμαστε μικρά παιδιά!

Σήμερα λοιπόν, θα γιορτάσουμε παραδοσιακά! Η γιαγιά Ελένη θα μαγειρέψει τα υπέροχα φαγητά της –είναι η καλύτερη μαγείρισσα του κόσμου- και θα φάμε οικογενειακά στην όμορφη βεράντα που μοσχοβολάει από τις ανθισμένες τριανταφυλλιές της και τους μυρωδάτους βασιλικούς!

Εύχομαι κι εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές να περάσετε υπέροχα σήμερα, είτε γιορτάζετε εσείς, είτε κάποιος δικός σας!Να είστε πάντα καλά!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ! Επίσης μπορείτε να μας κάνετε follow στο Twitter (@Mothersbloggr) και στην σελίδα μας στο Facebook (Mothersblog.gr)

Σας στέλνω την αγάπη μου.

Despoina’s little stories: «Χρόνια πολλά στο κορίτσι μου!»
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved