Despoina's little stories: «Ήταν όλα υπέροχα!» (βίντεο)

Τελικά όλα έγιναν καλύτερα απ’ όσο τα φανταζόμουν! Το πάρτι μας για τα 4α γενέθλια του Mothersblog, χάρη στην αξιόλογη ομάδα επαγγελματιών της DPG DIGITAL, χάρισε όμορφες και αξέχαστες στιγμές χαράς και ατέλειωτου παιχνιδιού στους πρωταγωνιστές της γιορτής, τα παιδιά, αλλά και στις μαμάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Despoina's little stories: «Ήταν όλα υπέροχα!» (βίντεο)

Οι παιδαγωγοί του MYPLAYCE έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους απασχολώντας τα παιδιά δημιουργικά! Δημιούργησαν γλαστράκια με πηλό, κατασκεύασαν μαριονέτες και έφτιαξαν πεντανόστιμα μπισκοτάκια! Ζωγράφισαν, έπαιξαν, χόρεψαν έκαναν face painting. Είδα ανέμελες μαμάδες να συνομιλούν μεταξύ τους χωρίς να έχουν άγχος για τα παιδιά τους αφού βρίσκονταν στα καλύτερα χέρια!

Όμως και οι μαμάδες μας δεν έφυγαν παραπονεμένες αφού πήραν μαζί τους τα αγαπημένα μου αντηλιακά Diaphanous της Panthenol Extra και Baby Bath με πανθενόλη για τα μικρά τους. Επίσης το Μεταίχμιο χάρισε σε όλα τα παιδάκια αναμνηστικά δωράκια με μπλοκ ζωγραφικής - παραμύθι, «το Βιβλίο της μαμάς».

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στον γευστικό μπουφέ μας που ετοίμασε με αγάπη το catering Παπασπύρου καθώς και την υπέροχη τούρτα μας στα χρώματα του Mothersblog. Η Amita μας ξεδίψασε με τους γευστικούς χυμούς της και είναι πάντα δίπλα στη μητέρα και σε κάθε σημαντική στιγμή των παιδιών!

Ατέλειωτες φωτογραφίες στο Photobooth με χαμόγελα, γριμάτσες και τρομακτικές φάτσες έδωσαν μία ακόμη πινελιά χαράς στο πάρτι!

Κοντά μας φυσικά, ήταν και η «Αγκαλιά», ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού. Όλες οι μαμάδες που ήρθαν στο πάρτι έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους για όλες τις γυναίκες που βρίσκονται σε εγκυμοσύνη και χρειάζονται τη βοήθειά μας για να μεγαλώσουν τα μωρά τους!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθατε στα γενέθλιά μας και μοιραστήκατε μαζί μας αυτή την όμορφη στιγμή και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο Mothersblog για να εξακολουθήσουμε να σας κρατάμε μία όμορφη, μαμαδίστικη, διαδικτυακή συντροφιά!

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, εμείς ετοιμάσαμε ένα βίντεο για να δείτε τις πιο όμορφες στιγμές του πάρτι μας!

Χρόνια πολλά Mothersblog!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved