«Φέρτε τα κορίτσια μας πίσω!», η συμμετοχή του Mothersblog.gr και της DPG Digital Media στην παγκόσμια καμπάνια

Είναι από αυτά τα τραγικά γεγονότα, που δε μπορείς να πιστέψεις ότι συμβαίνουν σε έναν σύγχρονο κόσμο.

«Φέρτε τα κορίτσια μας πίσω!», η συμμετοχή του Mothersblog.gr και της DPG Digital Media στην παγκόσμια καμπάνια

14 Απριλίου: Αντάρτες της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ απαγάγουν περισσότερες από 200 νιγηριανές μαθήτριες. Ο ηγέτης της, Αμπουμπακάρ Σεκάου καλεί την κυβέρνηση να απελευθερώσει φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης, με αντάλλαγμα τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία απήχθησαν από το σχολείο τους.

Ο αδίστακτος άνδρας προειδοποιεί με βιντεοσκοπημένη αναγγελία ότι αν δεν υπακούσει η Νιγηριανή κυβέρνηση, θα πουλήσει τα κορίτσια ως σκλάβες. «Θα πουλήσω τα κορίτσια σας στην αγορά!».

Η DPG Digital με πρωτοβουλία του Mothersblog.gr, βάζει το δικό της λιθαράκι στην παγκόσμια προσπάθεια να επιστρέψουν τα κορίτσια στο σπίτι τους. Το hashtag που προώθησε η Μισέλ Ομπάμα #BringBackOurGirls, είναι και το δικό μας μήνυμα! Γι' αυτόν τον σκοπό, φωτογραφήθηκαν όλες οι γυναίκες που εργάζονται στον Όμιλο, κρατώντας στα χέρια τους το πιο δημοφιλές hashtag των social media.

Αν θέλετε να στηρίξετε κι εσείς τη δική μας προσπάθεια, "ανεβάστε" στους προσωπικούς σας λογαριασμούς στο Facebook, Twitter και Instagram (με mention @mothersbloggr και hashtags #BringBackOurGirls #FreeNigerianGirls #Mothersbloggr) ή στείλτε μας μία φωτογραφία σας εδώ, κρατώντας ένα χαρτί με τα εξής hashtags: #BringBackOurGirls #FreeNigerianGirls #Mothersbloggr

Με την ευχή να δοθεί τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη, περιμένουμε και τη δική σας συμμετοχή σε αυτή τη διαδικτυακή προσπάθεια!

Μόνο αν γίνουμε όλοι μία γροθιά, ο κόσμος μπορεί να αλλάξει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved