Despoina’s little stories: «Ένα χρόνο στο Mothersblog!»

Σαν σήμερα ήρθα για πρώτη φορά στα γραφεία της DPG Digital! Ήταν η πρώτη μου μέρα στο τιμόνι του Mothersblog. Με το άγχος πρωτάρας, ξεκίνησα να ανακαλύπτω δειλά δειλά τον μαγικό κόσμο του ίντερνετ!

Despoina’s little stories: «Ένα χρόνο στο Mothersblog!»

Κι όμως πέρασε ένας χρόνος! Με τα πάνω του και με τα κάτω του, με τις δύσκολες και τις όμορφες στιγμές στο γραφειάκι μας... Εδώ όπου δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό καθημερινά με την φίλη και αρχισυντάκτρια του Mothersblog, Ελένη Κεχαγιά.

Ούσες μαμάδες και οι δύο, προσπαθήσαμε να μεγαλώσουμε το νέο μας μωρό με αγάπη και φροντίδα, αφουγκραστήκαμε όλες τις ανάγκες της σύγχρονης μητέρας, γράψαμε ατέλειωτα για τις δικές μας εμπειρίες με τα παιδιά μας και προσπαθήσαμε να έρθουμε κοντά σας!

Δύσκολο πράγμα να πείσεις μία μαμά για τα επιχειρήματά σου. Η μάνα είναι ο αυστηρότερος κριτής. Είναι ο άνθρωπος που περνάει όλες τις πληροφορίες που του δίνουν μέσα από δεκάδες φίλτρα... Τελικά, μας αφήσατε ένα μικρό παραθυράκι να μπούμε κι εμείς στον κόσμο σας κι αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μας!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου μανούλες! Για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας. Για τα δεκάδες μηνύματα που μας στέλνετε καθημερινά. Για το γεγονός ότι γίναμε η αγαπημένη σας συνήθεια...

Καλή σας ημέρα!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved