Despoina’s little stories: «Το εμείς, είναι πάντα καλύτερο από το εγώ!»

Σήμερα θα σας συστηθούμε λίγο καλύτερα!

Μπορεί να μας διαβάζετε κατά καιρούς, αλλά οι περισσότεροι από εσάς δεν γνωρίζετε ποιοι είμαστε στην πραγματικότητα!

Despoina’s little stories: «Το εμείς, είναι πάντα καλύτερο από το εγώ!»

Εγώ είχα την ώθηση της τηλεόρασης σε ό,τι αφορά την «αναγνωσιμότητα», όμως το κορίτσι που βλέπετε στις φωτογραφίες απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας πεισματικά όλα αυτά τα χρόνια! Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που την αγαπώ τόσο πολύ... Εχει κι αυτό την αξία του κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Η Ελένη Κεχαγιά, η αρχισυντάκτρια του mothersblog.gr, εκτός από συνεργάτιδά μου και συνάδελφος, είναι και φίλη μου τα τελευταία δέκα χρόνια! Ναι, καλά διαβάσατε! Βλέπετε, κόντρα σε όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει αληθινή φιλία σε αυτό το χώρο, η Ελένη κι εγώ καταφέραμε να απομονώσουμε τα της δουλειάς, από τα της φιλίας μας!

Την Ελένη την ξέρω από την εποχή του «ΟΛΑ», τότε που ξημεροβραδιαζόμασταν και οι δύο παρακολουθώντας εκπομπές στην τηλεόραση για να «βγάλουμε» υλικό για την εκπομπή. Δεν ήμασταν πάνω από 20 -22 χρονών, αλλά είχαμε το ίδιο πάθος για τη δημοσιογραφία. Συνεχίσαμε μαζί και στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Πριν καλά καλά ανοίξει, ήμασταν εκεί. Στην πορεία χωρίστηκαν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι. Εγώ συνέχισα στην εκπομπή και στην εφημερίδα, κι εκείνη συνέχισε την πορεία της σε άλλα έντυπα και εφημερίδες αποκτώντας τεράστια εμπειρία!

Τα χρόνια πέρασαν, γίναμε μαμάδες και να πώς τα φέρνει η ζωή καμιά φορά: Βρεθήκαμε και πάλι επαγγελματικά κάνοντας το όνειρό μας πραγματικότητα! Ένα site για όλες και για όλους που νιώθουν και σκέφτονται όπως εμείς!

Ποιος είναι αυτός που πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει μόνος του; Ποιος είναι αυτός που σε επαγγελματικό επίπεδο εμπιστεύεται απολύτως τον εαυτό του και δε χρειάζεται βοήθεια, συμβουλές και υποστήριξη από τους άλλους; Αυτός που θεωρεί ότι μόνος του μπορεί να καταφέρει τα πάντα, απατάται οικτρά! Γιατί τελικά, το «εμείς», είναι πάντα καλύτερο από το «εγώ»! Κι όταν έρθει η απογοήτευση, η κατρακύλα ή η αποτυχία, είναι ωραίο να τη μοιράζεσαι με τους συνεργάτες σου. Όπως φυσικά και τα όμορφα της δουλειάς μας! Αλλιώς θα ήταν τόσο μα τόσο ψυχοφθόρο για όλους...

Καλή σας ημέρα!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved