Ο φυσικός τρόπος για styling στα μαλλιά των μωρών σας!

Είναι γνωστό ότι οι μαμάδες, ειδικά όταν θέλουν να φροντίσουν τα μαλλάκια των κοριτσιών τους (από λίγων μηνών μέχρι τριών χρονών), δυσκολεύονται γιατί δεν υπάρχει κάποιο ασφαλές προϊόν styling για τόσο νεαρή ηλικία.

Ο φυσικός τρόπος για styling στα μαλλιά των μωρών σας!

Τουλάχιστον ο παιδίατρος μας συμβουλεύει να μην χρησιμοποιούμε χημικά στο δερματάκι του παιδιού ή το τριχωτό της κεφαλής του. Έτσι, συνήθως όλες μας περιμένουμε πότε θα μακρύνουν τα μαλλιά της μικρής ώστε να τα πιάνουμε ωραία κοτσιδάκια.

Όσο για τα αγόρια, φροντίζουμε να τα κόβουμε πολύ κοντά ώστε να στρώνουν λίγο τα μαλλιά τους. Δεν υπάρχει λόγος όμως να κάνετε κάτι τέτοιο αφού το mothersblog.gr σας δίνει την καλύτερη και την πιο εύχρηστη λύση. Λούστε τα μαλλιά του παιδιού και χτενίστε τα όπως θέλετε να στρώνουν.

Αλείψτε τις άκρες των δακτύλων σας με λίγη κρέμα που χρησιμοποιείτε για να μην συγκαίγεται το παιδί και απλώστε την στα μαλλιά του παιδιού, σαν να βάζατε τζελ (προσοχή, να μην είναι μεγάλη η ποσότητα γιατί το πιθανότερο είναι να θέλει ξανά λούσιμο το παιδί).

Απλώστε καλά την κρέμα στις εξωτερικές τρίχες στα μαλλιά του παιδιού. Αφήστε τα μαλλιά του παιδιού να στεγνώσουν φυσικά και θα διαπιστώσετε πως τα μαλλιά του στέκονται όπως τα είχατε χτενίσει. Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved