Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη λιλιπούτεια συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013

Χρώματα, Spots, Γούνες, Γραφικά & Τρελά Ζωάκια έρχονται να ντύσουν τους μικρούς fashionistas!

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη λιλιπούτεια συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013

Τα Marks & Spencer καλωσορίζουν τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013 και στα παιδικά! Εξαιρετική ποιότητα, εκλεκτά υφάσματα & χαρούμενα μοτίβα θα εντυπωσιάσουν τους μικρούς fashionistas, αλλά και τις μαμάδες που είναι λάτρεις της μόδας!

Η νέα παιδική κολεξιόν των Marks & Spencer για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2013 έρχεται να «ζωηρέψει» την γκαρνταρόμπα των μικρών μας φίλων και να ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα! «Πρωταγωνιστές» της φετινής κολεξιόν, τα παιχνιδιάρικα μοτίβα εμπνευσμένα από το ζωικό βασίλειο, τα έντονα neon χρώματα, αλλά και τα street graphics στις μπλούζες που προσδίδουν την απαραίτητη ροκ πινελιά στις εμφανίσεις των μικρότερων μελών της οικογένειας.

Για τις ρομαντικές μικρές κυρίες, τα φλόραλ, τα πουά & οι ρίγες σε παστέλ αποχρώσεις έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αέρινα τούλια και οι μεγαλοπρεπείς γούνες για μια αξέχαστη «πριγκιπική» εμφάνιση. Παράλληλα, το αγαπημένο alltimeclassicκαρό σε συνδυασμό με τα χρωματιστά κοτλέ «συνοδεύουν» τους μικρούς μας φίλους στις πρώτες κρύες ημέρες. Καθώς το φθινόπωρο θα δίνει τη θέση του στο χειμώνα, τα πλεκτά, τα αδιάβροχα μπουφάν και χειμερινά αξεσουάρ, όπως παιχνιδιάρικα σκουφάκια με αυτάκια, έρχονταινα συνθέσουν το πιο coolπαιδικό ντύσιμο.

Και φέτος, τα Marks&Spencerντύνουν τους μικρούς μας fashionistas με τις πιο ευφάνταστες δημιουργίες, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στην άριστη ποιότητα των υφασμάτων που εγγυάται τη διαχρονικότητα των ρούχων.
Ένα εντυπωσιακό φθινόπωρο καταφθάνει για τους μικρούς μας φίλους... μόνο στα Marks&Spencer!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved