Μουσική για 10 μηνών και επάνω, στην Open Music Day του Νάκα

Μικροί, πολύ μικροί (από 10 μηνών), αλλά και μεγάλοι, στις 26 Μαΐου έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από τη μουσική και τα μουσικά όργανα αν επισκεφτούν τα ωδεία Φίλιππος Νάκας.

Μουσική για 10 μηνών και επάνω, στην Open Music Day του Νάκα

Eάν το παιδί σας είναι από 10 μηνών έως 6 ετών και θέλετε να του δώσετε από την αρχή όλα εκείνα τα εφόδια που είναι απαραίτητα για την ισορροπημένη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του, δεν έχετε παρά να το φέρετε σε επαφή με τη μουσική. Και όχι δεν είναι πολύ νωρίς! Μπορείτε μάλιστα να μιλήσετε με το παράρτημα που σας ενδιαφέρει για να κλείσετε θέση στα δοκιμαστικά μαθήματα Robbie-Teddy-Junior Music Course που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του Open Day.

Η ανοικτή ημέρα μουσικής, θα ξεκινήσει από τις 11 το πρωί και θα περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες. Δοκιμαστικά μαθήματα, σεμινάρια, ενημέρωση για όλα τα μουσικά όργανα, συναντήσεις με καθηγητές μουσικής, συναυλίες.

Παιδιά, έφηβοι, αλλά και ενήλικες, είναι προσκεκλημένοι σε αυτή τη μοναδική ημέρα, ενώ, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα σε οποιοδήποτε όργανο, μπορούν να τηλεφωνήσουν στο παράρτημα που τους εξυπηρετεί για να κλείσουν θέση.

Ακόμα οι παρευρισκόμενοι μπορούν να κερδίσουν: δωρεάν εγγραφή στο Ωδείο, δωρεάν μουσικά όργανα καθώς και υποτροφίες φοίτησης.

Περισσότερες για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα παραρτήματα του Ωδείου:

ΑΘΗΝΑ Ιπποκράτους 41, τηλ. 210 3634000

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ν. Πλαστήρα 47, Χαριλάου, τηλ. 2310 320560

ΠΑΤΡΑ Μαιζώνος 5, τηλ. 2610 225552

ΙΩΑΝΝΙΝΑ Μιχ. Αγγέλου 29 & Χαρ. Τρικούπη, τηλ. 26510 25141

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved