Κήπος έτοιμος για δράση

Να αλλάζεις ένα δραστήριο μωρό μπορεί να είναι δύσκολο ακόμη και στις καλύτερες ημέρες στο σπίτι, πόσο μάλλον στο κήπο όταν το μωρό θέλει να ξεφύγει την ώρα αλλαγής της πάνας για να εξερευνήσει ένα νέο περιβάλλον.

Κήπος έτοιμος για δράση

Όμως, τα νέα Pampers Pants είναι τόσο εύκολα να φορεθούν και τόσο εύκολα να αφαιρεθούν, επομένως ούτε που θα καταλάβεις πως είσαι έξω! Επιπλέον, με τις δημιουργικές μας ιδέες για το πώς να διασκεδάσετε το μωρό σας στον κήπο, η εξόρμησή του στην φύση θα είναι μια συναρπαστική εμπειρία τόσο για τους γονείς όσο και για τα μωρά.

Επιθυμείτε να πάρετε τα παιδιά σας έξω για να απολαύσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η φύση; Είναι σημαντικό για εκείνα να γνωρίσουν και να απολαύσουν τα φυτά, τα βότανα και τα λουλούδια και να μάθουν για το σπουδαίο κύκλο της ζωής. Παρόλα αυτά, την ίδια στιγμή, κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας είναι σημαντικό για το μωρό σας να παραμείνει στεγνό. Και τα Pampers έχουν την τέλεια λύση για αυτό- οι πάνες βρακάκια Pampers Pants για 6+ μηνών, παρέχουν πάνω από 12 ώρες στεγνότητας, με 3 απορροφητικά κανάλια που διατηρούν την επιδερμίδα του μωρού στεγνή και του επιτρέπουν να κινείται ελεύθερα, ενώ αισθάνεται άνετα την ίδια στιγμή.

Και εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να απασχολήσετε διασκεδάζοντας τα παιδιά και να τα μάθετε κάτι καινούργιο την ίδια στιγμή, καθώς βρίσκονται στον κήπο:

  • Ποτίστε τις φράουλες- Αυτά τα φυτά είναι τα αγαπημένα των παιδιών επειδή δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και μπορείς ξεκάθαρα να δεις την μικρή φράουλα να μεγαλώνει μέρα με την μέρα.
  • Σκαλίστε το έδαφος- δώστε τους μια μικρή τσουγκράνα και σαν εργασία να καθαρίσουν από τις πέτρες ένα μικρό κομμάτι του κήπου. Τα παιδάκια λατρεύουν να τους δίνεις μια αρμοδιότητα, ειδικά άμα περιλαμβάνει να κάθονται και να σκαλίζουν μέσα στις λάσπες.
  • Φυτέψτε ρεβίθια- Τοποθετήστε μερικά αποξηραμένα τεμάχια σε ένα βάζο και στη συνέχεια καλύψτε τα με χλιαρό νερό. Στερεώστε μια χαρτοπετσέτα στην κορυφή με ένα λαστιχάκι και αφήστε τα για όλη τη νύχτα. Το πρωί, χύστε το νερό, καλύψτε τα ρεβίθια με καθαρό νερό και αφήστε ξανά τη νύχτα με τον ίδιο τρόπο. Συνεχίστε να το κάνετε μέχρι να αρχίσουν να βλασταίνουν. Θα χρειαστούν μόνο λίγες μέρες – ιδανικό δεδομένου της γρήγορης απόσπασης προσοχής των μικρών παιδιών.

Όταν ένα μωρό παίζει στο κήπο αυτό σημαίνει πως έχει ωραίο καιρό και πως το καλοκαίρι είναι εδώ!

Οπότε τώρα, τόσο τα μωρά τόσο και οι γονείς μπορούν να παίξουν περισσότερο- χωρίς άγχος και χωρίς διαρροές. Μετέτρεψε το ναζάκι σε γελάκι, γιατί η ζωή είναι πιο εύκολη με τα Pampers Pants.

Και εκτός από αυτό, τώρα τα δραστήρια μωρά όχι μόνο μπορούν να παίζουν και να κινούνται, αλλά ακόμα και να κολυμπούν με την επιδερμίδα τους άκρως προστατευμένη και υγιή, χάρη στα Pampers Splashers. Τα νέα μαγιό πάνες βρακάκια φοριούνται σαν μαγιό και προστατεύουν ως Pampers.

Καλό καλοκαίρι, χαρούμενες διακοπές με τα Pampers Pants και τα Pampers Splashers!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved