Ασφαλές μωρό, ασφαλής βόλτα με το αυτοκίνητο

Από τη στιγμή που φεύγετε από το μαιευτήριο, αρχίζει η διαδικασία φροντίδας του μωρού σας και της επιδερμίδας του. Και αυτή δεν σταματά ποτέ!

Ασφαλές μωρό, ασφαλής βόλτα με το αυτοκίνητο

Από τη στιγμή που φεύγετε από το μαιευτήριο, αρχίζει η διαδικασία φροντίδας του μωρού σας και της επιδερμίδας του. Και αυτή δεν σταματά ποτέ! Εκτός από τη φροντίδα για την υγιή επιδερμίδα του παιδιού όσο αυτό είναι ακόμα με πάνες, κάθε γονέας φροντίζει πολύ για την ασφάλεια του. Για την ασφάλεια, υπάρχουν διάφορα tips που μπορείτε να εφαρμόσετε ώστε να μειώσετε τους κινδύνους στο ελάχιστο, ενώ για την επιδερμίδα υπάρχουν τα Pampers!

Ειδικά οι πάνες βρακάκια Pampers Pants θα δώσουν στο μωρό σας που έχει ξεκινήσει να είναι ιδιαίτερα κινητικό μετά τους 6 πρώτους μήνες την καλύτερη προστασία, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: Micro Pearls™ που απορροφούν ως και 30 φορές το βάρος τους «κλειδώνοντας» μέσα τους την υγρασία, μεταξένια απαλότητα, επιπλέον στρώση ύπνου που απορροφά γρήγορα την υγρασία και την «κλειδώνει» μακριά από την επιδερμίδα του μωρού σας, υλικά που αναπνέουν με ειδικούς micro-πόρους που αφήνουν την πάνα του μωρού σας να «αναπνέει» βοηθώντας το να παραμείνει στεγνό, ελαστικά πλαϊνά στη μέση και τα πόδια που προσαρμόζονται ανάλογα με τη στάση και τις κινήσεις του μωρού σας, για τέλεια εφαρμογή σε κάθε θέση.

Ως γονείς, γνωρίζετε ότι μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να αφήσετε το παιδί σας σε μία νταντά, ενώ κάνετε τις εβδομαδιαίες αγορές σας ή ασχολείστε με κάποια άλλη εργασία. Έτσι, όταν αποφασίσετε να "εξερευνήσετε τον κόσμο" μαζί με το μικρό σας, θα πρέπει να φροντίσετε να το προστατέψετε μέσα στο αυτοκίνητο.

AMAKXI

Για το καλό του παιδιού σας και τη δική πνευμα-τική ηρεμία, δείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν:

  • Πού είναι το παιδί σας: Πριν βάλετε το όχημά σας μπροστά, ελέγξτε για να δεί-τε ακριβώς πού βρίσκεται το παιδί σας.
  • Πάρτε ένα κάθισμα αυτοκινήτου για το μωρό: Το μωρό ή το μικρό παιδί σας πρέπει πάντα να είναι στο πίσω κάθισμα όταν οδηγείτε, στο παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου, ειδικά εάν έχετε αερόσα-κους.
  • Οι πόρτες πρέπει να είναι κλειδωμένες για τα παιδιά: Δεν πρέπει να ανοίγουν από μέσα. Ο διακόπτης είναι συνήθως κάτω από τον μηχανισμό ασφάλισης της πόρτας (κρυμμένος όταν η πόρτα είναι κλειστή).
  • Προστατέψτε τα παράθυρα: Χρησιμο-ποιήστε τις αυτόματες κλειδαριές πόρ-τας και παραθύρων για να κρατήσετε το παιδί σας με ασφάλεια μέσα και για να διασφαλίσετε ότι το παιδί δεν μπορεί να πετάξει πράγματα από το παράθυρο.
  • Προσέξτε τα δάχτυλα του παιδιού: Εάν χρησιμοποιείτε τα αυτόματα παράθυρα, προσέχετε πάντα για να βεβαιωθείτε ότι τα μικρά τους δάχτυλα δεν είναι πάνω στο παράθυρο.
  • Προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία: Βεβαιωθείτε ότι το μωρό σας δεν εκτίθε-ται άμεσα στην ηλιακή ακτινοβολία. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε σκίαση παραθύρου.
  • Απαγορεύεται το κάπνισμα: Κάνετε το αυτοκίνητό σας ζώνη μη καπνιζόντων.
  • Ποτέ μην αφήνετε το μωρό σας μόνο στο αυτοκίνητο: Ακόμα και για ένα λε-πτό! Ένα χρήσιμο tip είναι να αφήνετε τη δική σας πόρτα αυτοκινήτου ανοικτή μέ-χρι να βγάλετε το μωρό σας έξω.
  • Να έχετε πάντα το μωρό στο νου σας: Φυσικά είναι πολύ απίθανο να ξεχάσετε ποτέ το μωρό σας στο αυτοκίνητο, αλλά έχει συμβεί. Ένας τρόπος για να σας βοηθήσουμε να θυμάστε, είναι να αφή-νετε την τσάντα σας στο πίσω κάθισμα ή να τοποθετήσετε έναν καθρέφτη για να βλέπετε το μωρό σας.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να προστα-τεύσετε το μωρό σας μέσα στο αυτοκίνητο έτσι, ώστε το μωρό και εσείς να απολαύσετε τη βόλ-τα, ενώ παραμένει ασφαλές και προστατευμένο από εσάς και τα Pampers Pants.

Pampers Pants συνιστώνται από τη Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved