Ασφαλής επιδερμίδα ασφαλές περιβάλλον

Τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση του μωρού τα πάντα πάνε τόσο γρήγορα.

Ασφαλής επιδερμίδα ασφαλές περιβάλλον

Και, πριν το καταλάβεις, το μωρό σου θα γίνει πιο κινητικό και θα αρχίσει να κυλάει, να φτάνει, να τρέχει ... Και για όλα αυτά χρειάζεται ένας αξιόπιστος συνεργάτης, ώστε να φροντίσει το δέρμα του ενώ βρίσκεται σε δράση. Tα Pampers Pants θα δώσουν στο μωρό σας την καλύτερη προστασία της επιδερμίδας με χαρακτηριστικά όπως: Micro pearls, τα οποία απορροφούν έως και 30 φορές το βάρος τους, «κλειδώνοντας» μέσα τους την υγρασία, την επιπλέον στρώση ύπνου για γρήγορη απορρόφηση της υγρασίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, υλικά που αναπνέουν και τα ελαστικά πλαϊνά στη μέση και τα πόδια που προσαρμόζονται ανάλογα με τη στάση και τις κινήσεις του μωρού σας, για τέλεια εφαρμογή σε κάθε θέση.

Αλλά εκτός της επιδερμίδας του μωρού, πρέπει να προστατεύεται και το περιβάλλον του. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε κάποια μέτρα προστασίας των παιδιών.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε:

  • Μετακινήστε τα εμπόδια - οι συσκευές, τα εύθραυστα αντικείμενα και τα καλώδια πρέπει να μετακινηθούν υψηλότερα όπου το μωρό δεν έχει πρόσβαση. Προσέξτε ιδιαίτερα να κρατήσετε αυτά τα αντικείμενα μακριά από την βρεφική κούνια και από τους χώρους του μπάνιου και εκεί που αλλάζετε την πάνα.
  • Αλλάξτε την πάνα σε χαμηλότερες επιφάνειες- αρχίστε να αλλάζετε την πάνα του μωρού σας σε μια χαμηλή επιφάνεια - ακόμα και στο πάτωμα- όπου δεν μπορεί να γλιστρήσει και να χτυπήσει. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την αλαξιέρα για τις αλλαγές, κρατήστε το μωρό καθ’ όλη τη διάρκεια της αλλαγής. Χρησιμοποιώντας μάλιστα τα Pampers Pants , η αλλαγή της πάνας γίνεται εύκολα και γρήγορα.
  • Καθαρίστε την κούνια - κρατήστε έξω από το κρεβάτι του μωρού σας τα μεγάλα αντικείμενα όπως λούτρινα ζωάκια και μαξιλάρια, ώστε να μην αυτοτραυματιστεί.
  • Αποτρέψτε την πτώση από κούνια- κατεβάστε τη βάση του κρεβατιού/στήριξη του στρώματος, ώστε να μην μπορεί να πέσει από την κορυφή του προστατευτικού/κάγκελο.
  • Προσέξτε τις αιχμηρές γωνίες - τοποθετήστε προστατευτικά στις άκρες του τραπεζιού για να αποφύγετε τα οδυνηρά χτυπήματα και τις γρατζουνιές
  • Μπάρες στην σκάλα - δημιουργήστε φράγματα στο επάνω και το κάτω μέρος της σκάλας έτσι δεν μπορεί να ανέβει ή να κατέβει όταν δεν έχετε οπτική επαφή.
  • Καλύψτε τις πρίζες - όλες τις ηλεκτρικές πρίζες, ακόμη και αν είναι πολύ μικρές για τα μικρά δάχτυλά του.

Παρακολουθώντας το μωρό σας, ανακαλύπτετε περισσότερα για το μοναδικό του κόσμο. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να προστατεύσετε το μωρό σας μέσα στο σπίτι, ώστε να μπορέσει να εξερευνήσει το περιβάλλον του, ενώ παραμένει ασφαλές και προστατευμένο από εσάς και τα Pampers Pants.

Tα Pampers Pants συνιστώνται από τη Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved