Βήμα-βήμα

Όταν το μωρό σας φτάσει στην ηλικία των 6 μηνών, αρχίζει να κινείται περισσότερο και εξερευνά τον μεγάλο θαυμαστό κόσμο γύρω του, έτσι θα χρειαστεί έναν αξιόπιστο σύμμαχο σε αυτήν την αποστολή.

Βήμα-βήμα

Όταν το μωρό σας φτάσει στην ηλικία των 6 μηνών, αρχίζει να κινείται περισσότερο και εξερευνά τον μεγάλο θαυμαστό κόσμο γύρω του, έτσι θα χρειαστεί έναν αξιόπιστο σύμμαχο σε αυτήν την αποστολή. Και τα Pampers έχουν την τέλεια λύση για αυτό - τα Pampers Pants για μωρά 6 μηνών με 3 απορροφητικά κανάλια που διατηρούν το δέρμα του μωρού στεγνό και του επιτρέπουν να κινείται ελεύθερα, ενώ αισθάνεται άνετα την ίδια στιγμή.

Και, όχι μόνο είναι χρήσιμα και πρακτικά, αλλά και εύκολο να τα τοποθετήσετε με λίγα μόνο βήματα.

Εάν το παιδί σας χρησιμοποιεί ήδη Pampers Pants, απλά σκίζετε τα πλαϊνά της πάνας βρακάκι ακόμη κι αν έχει λερωθεί, κι αφαιρείτε την πάνα τραβώντας την μακριά από τα ποδαράκια του μωρού σας.

Στη συνέχεια την τυλίγετε και την κολλάτε με την ταινία. Τα Pampers Pants έχουν μια ταινία στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείτε να ασφαλίσετε την πάνα τυλιγμένη και στη συνέχεια απλά να την πετάξετε.

Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο συνηθισμένο καθάρισμα. Καθαρίστε το μωρό σας, όπως θα κάνατε αν αλλάζατε κανονικές πάνες και απλά φορέστε μία καινούρια πάνα-βρακάκι Pampers Pants! Είναι τόσο απαλά κι ελαστικά που σας διευκολύνουν να τα τραβήξετε προς τα επάνω, ανεξάρτητα από το πόσο δραστήριο είναι το μωρό σας.

Και ορίστε, όλα έτοιμα!

Τα Pampers Pants κάνουν γρήγορη και εύκολη την αλλαγή της πάνας του μικρού σας. Επιπλέον, είναι άνετα για το δραστήριο μωρό σας, έτσι ώστε να μπορεί να εξερευνήσει τον κόσμο χωρίς τη μαμά και τον μπαμπά να ανησυχεί για την πάνα του αν χαλαρώνει ή έχει διαρροές.

Υπάρχουν μερικές συμβουλές αλλαγής πάνας και κόλπα για δραστήρια μωρά που μπορούν να σας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να αλλάξετε την πάνα του μωρού σας στο πάτωμα, χρησιμοποιώντας ένα στρώμα αλλαγής, καθώς είναι ασφαλέστερο από τη χρήση της αλλαξιέρας. Επίσης, προσπαθήστε να αποσπάσετε την προσοχή του μωρού σας για να κάνετε ακόμα πιο εύκολη την αλλαγή. Προσπαθήστε να τραγουδήσετε κάτι, αφήνοντάς τα να παίξουν με ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ή παίζοντας κρυφτό μαζί τους πίσω από μία πάνα-βρακάκι.

Εάν αλλάζετε την πάνα του μωρού σας ενώ ταξιδεύετε ή κάνετε δουλειές από εδώ κι από εκεί, υπάρχουν επίσης κάποιες πρακτικές συμβουλές.

Εάν το μωρό σας περπατάει ήδη, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε αλλαγή σε όρθια θέση, η οποία είναι εξαιρετικά εύκολη με τις πάνες-βρακάκια. Απλά σκίστε τα πλαϊνά και τραβήξτε την πάνα μακριά, ενώ το μωρό σας στέκεται. Αφού καθαρίσετε το κάτω μέρος, μπορείτε να τους φορέσετε ένα μία νέα πάνα-βρακάκι.

Εάν δεν υπάρχουν τραπέζια αλλαγής ή τυχαίνει να είναι πολύ βρώμικα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αυτοσχέδια εναλλακτική λύση χρησιμοποιώντας το πορτ- παγκάζ του αυτοκινήτου, το καρότσι όταν είναι σε πλήρη ανάκλιση ή απλά να τοποθετήσετε ένα στρώμα αλλαγής σε μια ξηρή περιοχή με γκαζόν. Αν πραγματικά έχετε κολλήσει και δεν βρίσκετε λύση, παγκάκια, καθίσματα τρένων ή δημόσιοι πάγκοι τουαλέτας μπορούν επίσης να «κάνουν την δουλειά», απλά φροντίστε να καθαρίσετε πρώτα την επιφάνεια με ένα μωρομάντηλο. Θυμηθείτε πάντα να κρατάτε με το ένα χέρι το μωρό σας, ώστε να μην μπορέσει να κυλήσει ή να μπουσουλήσει.

Εάν δεν υπάρχει τρεχούμενο νερό γύρω από εσάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μωρομάντηλα για να καθαρίσετε τα χέρια σας πριν και μετά την αλλαγή.

Φυσικά, το μικρό σας θα είναι σε μια αποστολή για εξερεύνηση χωρίς διακοπή. Έχοντας μια τσάντα που έχει όλα τα απαραίτητα για μωρά μαζί με αυτές τις συμβουλές στο μανίκι σας, θα μπορούσατε να κάνετε την αλλαγή της πάνας σχετικά εύκολα. Με αυτόν τον τρόπο και οι δυο σας έχετε έναν λιγότερο λόγο ανησυχίας, όταν είστε εν κινήσει.

Έτσι, τα Pampers Pants είναι ιδανικά για τα μωρά σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει, με έως και 12 ώρες στεγνότητας - όπου κι αν πηγαίνουν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved