Μωρό σε δράση

Είναι το μωρό σας συνέχεια δραστήριο;

Μωρό σε δράση

Γίνεται ανυπόμονο κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης αλλαγής της πάνας, κάνοντάς το πιο δύσκολο; Αυτή είναι η σωστή στιγμή να δοκιμάσετε τα Pampers Pants!

Για τα μωρά που αρχίζουν να κινούνται και ίσως ακόμη και να μπουσουλάνε, οι πάνες βρακάκια τους δίνουν την ελευθερία να μετακινούνται ενώ σας επιτρέπουν να τα αλλάζετε με ελάχιστη διακοπή από το παιχνίδι τους. Πώς είναι αυτό δυνατόν; Αντί να χρειαστεί να ξαπλώνετε το μωρό σας για να του αλλάζετε την πάνα, μπορείτε απλά να σκίζετε τα πλαϊνά για να αφαιρείτε την παλιά πάνα βρακάκι και στη συνέχεια να τραβάτε εύκολα επάνω ένα νέο ζευγάρι ενώ στέκεται. Δεν χρειάζεται πια να το κυνηγάτε ενώ αυτό γυρίζει και μπουσουλάει μακριά!

Το ενδεικτικό σημάδι ότι το μικρό σας είναι έτοιμο για πάνα βρακάκι είναι ότι έχει αρχίσει να γυρίζει ή προσπαθεί να ξεγλιστρήσει μακριά καθώς προσπαθείτε να του αλλάξετε την πάνα. Φυσικά, το πότε πρέπει να αλλάξετε σε πάνες βρακάκια θα είναι διαφορετικό για κάθε παιδί αλλά πολλές μαμάδες αλλάζουν σε πάνες βρακάκια όταν το μωρό τους είναι ηλικίας 6 μηνών.

Έχοντας αυτό στο μυαλό, τα Pampers αναβάθμισαν τα Pampers pants σε μικρότερο μέγεθος (για μωρά ηλικίας 6+ μηνών), με 3 απορροφητικά κανάλια που θα βοηθήσουν τα μωρά να κινούνται ακόμα περισσότερο! Τα Pampers pants παρέχουν μέχρι 12 ώρες στεγνότητας, αλλά τώρα, περιέχουν και 3 απορροφητικά κανάλια που διατηρούν το δέρμα του μωρού στεγνό, βοηθώντας με τους απορροφητικούς μικρό πόρους να περιορίσουν γρήγορα την υγρασία.

Το μωρό σας θα είναι άνετο με τις πάνες βρακάκια. Ενώ οι κανονικές πάνες μπορεί να χαλαρώσουν όταν παίζει ένα δραστήριο μωρό, η ελαστική ζώνη στις πάνες βρακάκια σημαίνει ότι μένουν στη θέση τους όσο δραστήριο και αν γίνει το μωρό σας. Η ελαστική ζώνη εξασφαλίζει επίσης μια άνετη εφαρμογή για απόλυτη άνεση.

Τώρα πείτε αντίο στις δύσκολες ώρες της αλλαγής της πάνας. Ευκολοφόρετα τα Pampers Pants ανεβαίνουν με μία μόνο κίνηση, ακόμη και όταν το μωρό σας κινείται. Η ελαστική μέση σημαίνει επίσης καλύτερη εφαρμογή με λιγότερες διαρροές. Επιπλέον, τα έμπιστα Pampers κρατάνε το μωρό σας άνετο μέχρι και 12 ώρες στεγνότητας ώστε τίποτα να μην μπει εμπόδιο στο παιχνίδι του.

Τώρα τα μωρά ηλικίας 6+ μηνών μπορούν να παίξουν, να τσουλήσουν, να κινηθούν και την ίδια στιγμή να μείνουν στεγνά – με μια υγιή, προστατευμένη επιδερμίδα και ένα χαμόγελο στα πρόσωπά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved