Μωρό εν κινήσει

Η αλλαγή της πάνας σε ένα παιδί είναι δύσκολη υπόθεση ακόμη και στις καλύτερες περιπτώσεις, αλλά η επιπλέον ανασφάλεια, για το που θα κάνεις την αλλαγή όταν είσαι έξω, το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.

Μωρό εν κινήσει

Είτε είσαι στο super market, ή σε ένα καφέ, ή ακόμα και στο αεροπλάνο, οι πάνες βρακάκια Pampers Pants μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις πιο εύκολη την αλλαγή πάνας για το μωρό σου. Ειδικά τώρα που τα Pampers Pants βγαίνουν και σε μικρότερο μέγεθος, για μωρά 6 μηνών με 3 απορροφητικά κανάλια που διατηρούν το δέρμα του μωρού στεγνό για πάνω από 12 ώρες.

Ευκολοφόρετα, τα Pampers Pants ανεβαίνουν μόνο με μία κίνηση, ακόμα και όταν το μωρό σας κινείται, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για τις υπαίθριες δραστηριότητες τους έξω από το σπίτι. Εκτός από τα Pampers Pants που πρέπει να έχετε όταν βγαίνετε έξω, πρέπει να είστε καλύτερα προετοιμασμένες και σε άλλους τομείς. Τοποθετείστε ότι χρειάζεστε για την αλλαγή της πάνας σε μια μικρή σακούλα μέσα στην τσάντα με τις πάνες, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτά που χρειάζεστε. Μπορεί να περιέχει μία extra πάνα βρακάκι, μωρομάντηλα, στρωματάκι αλλαγής πάνας κ.α.

Συνήθως όταν βρίσκεστε έξω δεν υπάρχουν αλλαξιέρες και θα χρειαστεί να είστε εφευρετικές και να βρίσκετε εναλλακτικές. Αν το μωρό σας περπατάει ήδη, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να αλλάξετε την πάνα σε όρθια θέση, που είναι πολύ εύκολο με τα Pampers Pants. Απλά σκίστε τα πλαϊνά και απομακρύνετε την πάνα βρακάκι, ενώ το μωρό σας είναι όρθιο. Μετά αφού το καθαρίσετε, μπορείτε να του φορέσετε μία νέα πάνα βρακάκι.

Αν το μωρό σας δεν περπατάει και δεν βρείτε αλλαξιέρα κάπου γύρω , μπορείτε να δημιουργήσετε μια αυτοσχέδια εναλλακτική χρησιμοποιώντας είτε το πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου σας, το κάθισμα του αυτοκινήτου ριγμένο πίσω, μια περιοχή με γρασίδι όπου μπορείτε να απλώσετε ένα στρωματάκι αλλαγής, παγκάκια, καθίσματα σε μέσα μεταφοράς αν βρίσκεστε σε κάποιο από αυτά…

Θυμηθείτε, πάντα πρώτα να καθαρίζετε την επιφάνεια με τα μωρομάντηλα, επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μωρομάντηλα για να καθαρίστε τα χέρια σας πριν και μετά την αλλαγή πάνας.

Τα Pampers Pants διαθέτουν ελαστική μέση που σημαίνει ότι έχουν καλύτερη εφαρμογή με λιγότερες διαρροές. Επιπλέον, κρατάνε το μωρό σας άνετο προσφέροντας έως και 12 ώρες στεγνότητας με τα έμπιστα Pampers – ώστε τίποτα να μη μπαίνει εμπλέκεται στο παιχνίδι του παιδιού σας, ενώ είστε έξω.

Με όλες τις συμβουλές, την τεχνογνωσία και τα Pampers Pants στο πλευρό σας, εσείς και το μωρό σας μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας χωρίς να ανησυχείτε, ενώ το μωρό σας θα μπορεί να κινείται ελεύθερα και να εξερευνήσει τον κόσμο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved