Danonino: Ο καλύτερος φίλος των παιδιών!

Φαντάζομαι πως δεν είμαι η μοναδική μαμά στον κόσμο που το παιδί της αγαπά να τρώει πολλά σνακς μέσα στην ημέρα. Μέχρι εδώ καλά.

Danonino: Ο καλύτερος φίλος των παιδιών!

Τι γίνεται όμως όταν κάποια από αυτά τα σνακς δεν είναι καθόλου υγιεινά, έχουν πολλές θερμίδες και δεν ωφελούν σε τίποτα τον οργανισμό ενός νηπίου; Πώς μπορείς να οριοθετήσεις τη διατροφή του παιδιού σου όταν κατακλύζεται από διαφημίσεις που προωθούν σοκολατένιες λιχουδιές με πολλά λιπαρά ή άλλα αντίστοιχα προϊόντα που δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό, ειδικά όταν βλέπει άλλα συνομήλικα παιδάκια να τρέφονται με αυτά;

photo5

Σε αυτή την περίπτωση προσπαθείς να βρεις τρόπους να κερδίσεις το ενδιαφέρον και την προτίμηση του παιδιού για προϊόντα που θα του χαρίσουν σημαντικές βιταμίνες και παράλληλα απολαυστική γεύση!

photo6

Κάπως έτσι κατέληξα στα Danonino. Αυτά τα υπέροχα και απολαυστικότατα επιδόρπια γιαουρτιού που είναι εμπλουτισμένα με ασβέστιο και βιταμίνη D, χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα, χωρίς συντηρητικά και με μόνο 1,5γρ λιπαρά ανά μερίδα! Το ασβέστιο και η βιταμίνη D βοηθούν στην ανάπτυξη των οστών, στα δόντια και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Τα Danoninoέχουν φτιαχτεί ειδικά για παιδιά και μάλιστα υπάρχουν στο εμπόριο σε πολλές και διαφορετικές γεύσεις που θα αρέσουν και στα πιο απαιτητικά παιδάκια!

photo1

-Danonino mix: για τα παιδιά που αναζητούν ποικιλία στις γεύσεις. Αποτελείται από 6 κυπελλάκια με γεύσεις μπανάνα, φράουλα και βερίκοκο.
-Danonino Φράουλα - Βερίκοκο: 2 κυπελλάκια φράουλας και 2 κυπελάκια βερίκοκο!
-Danonino Drink Μπανάνα: Ρόφημα επιδορπίου γιαουρτιού με γεύση μπανάνα.
-Danonino Drink Φράουλα: Ρόφημα επιδορπίου γιαουρτιού με γεύση φράουλα.

photo9

Μάλιστα τα ροφήματα συνοδεύονται από τον Dino για ατελείωτο παιχνίδι!

Αν αγχώνεστε κι εσείς με τις διατροφικές συνήθειες του παιδιού σας, τότε είμαι σίγουρη ότι τα Danonino θα γίνουν οι καλύτεροί τους φίλοι, αλλά και οι δικοί σας!

Καλή σας ημέρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved