Πάρτι γενέθλιων χωρίς άγχος: Συμβουλές για να κρατήσετε τα παιδιά ευτυχισμένα και ασφαλή στο Πάρτι Γενεθλίων

Το να οργανώσεις ένα πάρτι θεωρητικά είναι εύκολο, αλλά το να προετοιμάσετε το μικρό σας για αυτό το event έχει ένα βαθμό δυσκολίας. Διαβάστε παρακάτω για χρήσιμες συμβουλές ώστε να είναι όλοι χαρούμενοι και ασφαλείς στο πάρτι σας.

Πάρτι γενέθλιων χωρίς άγχος: Συμβουλές για να κρατήσετε τα παιδιά ευτυχισμένα και ασφαλή στο Πάρτι Γενεθλίων

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε για αυτή την ξεχωριστή ημέρα του παιδιού σας είναι ένα μεγάλο ξέσπασμα που θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο προσεκτικός και ασφαλής προγραμματισμός θα κρατήσει το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας γεμάτο χαμόγελα και θα συμβάλλει στην αποφυγή μεγάλων «καταστροφών». Παρακάτω πέντε συμβουλές για ένα φοβερό πάρτι γενεθλίων που θα σας κάνουν να ξεγνοιάσετε.

1. Άφθονη ψυχαγωγία
Αυτό δεν σημαίνει να προγραμματίσετε παιχνίδια ανά μισή ώρα (αν και αυτό θα βοηθούσε), απλά να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε ότι έχουν τα παιδιά αρκετά πράγματα να κάνουν. Προμηθευτείτε διάφορα για αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών, όπως μολύβια, χαρτί, πηλό και μικρά παιχνίδια όπως τα αυτοκίνητα και κούκλες. Θυμηθείτε: Στα μικρά παιδιά η προσοχή αποσπάται για λίγη ώρα, οπότε το να υπάρχει ποικιλία πραγμάτων δεν είναι κακή ιδέα.
Το να υπάρχουν πάρα πολλές δραστηριότητες δεν είναι κακό, απλά φροντίστε να ακολουθήσετε το επόμενο tip για να κρατηθεί ο έλεγχος

2. Βοήθεια από τους άλλους ενήλικες.
«Επιστρατεύστε» τους στενούς φίλους και μέλη της οικογένειας για να βοηθήσουν, ώστε να κυλίσει η μέρα ομαλά. Ένας ενήλικας θα πρέπει να αναλάβει να παρακολουθεί κάθε χώρο όπου απασχολούνται τα παιδιά και ένας άλλος θα αναλάβει να κάνει τακτική γρήγορη καταμέτρηση. Όσο περισσότερη βοήθεια έχετε στη διάθεσή σας, τόσο το καλύτερο!

 BABY DRY 3

3. Ενθάρρυνση στη Διαμονή
Προσέξτε τα παιδιά που φαίνεται να μην ενδιαφέρονται και δεν είναι πρόθυμα να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες. Ενθαρρύνετε τα παιδιά να παίξουν, ακόμα και «επιστρατεύοντας» μερικά από τα άλλα παιδιά για να σας βοηθήσουν. Το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον είναι επίσης το κλειδί για να διατηρηθεί η διάθεσή ανεβασμένη και να αποφευχθούν οι «ανακατωσούρες» στο ελάχιστο (ελπίζουμε να είναι μάλιστα μηδαμινές).

4. Ποικιλία από σνακ και ροφήματα
Προσπαθήστε να έχετε στο νου σας τα παιδιά που τσιμπολογούν! Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε πριν από το πάρτι τους γονείς, αν το παιδί τους έχει οποιεσδήποτε αλλεργίες σε τρόφιμα. Η ερώτηση θα μπορούσε να είναι απλή, όπως μια μικρή αναφορά στην πρόσκληση.
Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια ποικιλία από υγιεινά σνακ και ποτά και να είστε σίγουροι ότι έχετε αρκετό απόθεμα!

5. Περιοχή που ενδείκνυται για παιδιά
Πριν φτάσουν τα παιδιά, φροντίστε να κάνετε ένα διεξοδικό σκούπισμα του σπιτιού σας ή του χώρου που θα πραγματοποιηθεί το πάρτι. Βεβαιωθείτε ότι τυχόν μικροσκοπικά ή επικίνδυνα αντικείμενα έχουν απομακρυνθεί από το χώρο. Οτιδήποτε μικρό-πράγματα, ακόμα και κέρματα ή καπάκια από στυλό, μπορεί να αποτελέσουν σοβαρό κίνδυνο πνιγμού.
Αν το πάρτι γίνει σε εξωτερικό χώρο, ελέγξετε για τυχόν χαμηλά κλαδιά ή τυχόν επικίνδυνα αντικείμενα που βρίσκονται στην αυλή και μπορεί να ανακαλύψει ένα παιδί.

Και μετά την “εξαντλητική” μέρα του Party:
Εξασφαλίστε στο μωρό σας ένα καλό βραδινό ύπνο, για πρωινά γεμάτα χαμόγελα. Μην ξεχνάτε, με τα Pampers Baby - Dry έχετε αισθητά καλύτερη στεγνότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας και έτσι, αν το μωράκι σας προσπαθεί να σας πει κάτι το πρωί, σίγουρα δεν θα είναι ότι κοιμήθηκε με υγρή πάνα!

Μάθετε περισσότερα για τα Pampers Baby -Dry στο παρακάτω link http://www.pampers.gr/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved