Δώρα από τον Άγιο Βασίλη, κόλπα από τον καλικάτζαρο και παιδικά χαμόγελα από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ!

Με μια μοναδικά ξεχωριστή γιορτή ευχαρίστησε τα παιδιά του Α' - Β' Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αιγίου το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ.

Δώρα από τον Άγιο Βασίλη, κόλπα από τον καλικάτζαρο και παιδικά χαμόγελα από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ!

Στον τόπο όπου παράγεται, στο «σπίτι» του, αφού άλλαξε την όψη του σχολείου με το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω», ως πρώτο σταθμό ανά την Ελλάδα, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ επέστρεψε για να χαρίσει περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για μια γιορτή γεμάτη παιδικά χαμόγελα, παιχνίδια, δραστηριότητες και φυσικά δώρα από τον Άγιο Βασίλη!

Τα παιδιά και οι υπεύθυνοι του σταθμού ενθουσιάστηκαν και γιόρτασαν παρέα με τον κύριο Άγιο Βασίλη που είχε πολλά δώρα στο σάκο του, το ξωτικό που έκανε διάφορα «μαγικά» κόλπα και τον κύριο Χιονάνθρωπο που χάριζε τις πιο μεγάλες αγκαλιές! Τα παιδιά φόρεσαν χριστουγεννιάτικα καπέλα, έπαιξαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους!

«Μου αρέσει η αυλή μας γιατί... "έχει την τσουλήθρα" λέει ο Παντελής, "μου θυμίζει το σπίτι μου" σημειώνει ο Γιώργος, "μοιάζει με παιδική χαρά" λέει η Μαρία» σε ένα αυτοσχέδιο βιβλίο που έφτιαξαν τα παιδιά με τις ζωγραφιές τους!
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ θα συνεχίσει να προσφέρει εφόδια για να ανθίσουν τα παιδιά!

#Avra #PaizokaiMathaino

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved