«Παίζω και Μαθαίνω»: Μία ιδέα, περισσότερα από 1.000 χαμόγελα

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ διακρίνεται για την έμφαση που δίνει στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης εδώ και πολλά χρόνια αποδεικνύοντας τη σημαντικότητά του με τις δράσεις που διοργανώνει. Στο παρελθόν πραγματοποιήθηκαν δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα, ενώ την περσινή χρονιά ξεκίνησε το πρόγραμμα κοινωνικών δράσεων με το πρόγραμμα «Αστικές Οάσεις». «Διαμορφώσαμε εκ νέου πάρκα σε αστικά κέντρα της χώρας, για να παίζουν με ασφάλεια τα παιδιά.

«Παίζω και Μαθαίνω»: Μία ιδέα, περισσότερα από 1.000 χαμόγελα

Φέτος, αποφασίσαμε να μετεξελίξουμε το πρόγραμμα, εστιάζοντας αμιγώς στα παιδιά. Έτσι προέκυψε το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω». Απευθυνθήκαμε σε δήμους και σε συνεργασία με τους φορείς τους εντοπίσαμε ποιοι είναι οι παιδικοί - βρεφονηπιακοί σταθμοί που έχουν ανάγκη σε προαύλειους χώρους αλλά και σε εκπαιδευτικό υλικό» τονίζει η κ. Παναγιώτα Τεμπελοπούλου, Senior Brand Manager του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ για το πώς ξεκίνησε η ιδέα του προγράμματος «Παίζω και Μαθαίνω».

Σε 10 παιδικούς - βρεφονηπιακούς σταθμούς σε 8 πόλεις έχει πάρει την πρωτοβουλία να δώσει ζωντάνια και χρώμα το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ενώ στόχος είναι να «μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες αυτών των σταθμών, αλλά και άλλων πολλών, σε άλλες πόλεις της χώρας» υπογραμμίζει η κ. Τεμπελοπούλου.

Όπως εξηγεί η ίδια, η προσχολική αγωγή έχει ανάγκες που εντοπίζονται στους προαύλειους χώρους, «σίγουρα γίνεται καλή δουλειά από τους δήμους, όμως κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο. Τα παιδιά περνούν πολλές ώρες της ημέρας στο σχολείο και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε το σχολείο να θυμίζει παιδική χαρά και να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους».

Το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» έχει αλλάξει την εικόνα στα σχολεία που έχει αναλάβει δράση, χρωματίζοντας τους τοίχους, αφού τα χρώματα συμβάλλουν στην ανάπτυξη των παιδιών, φυτεύοντας λουλούδια, για να ενισχύσει την περιβαλλοντική συνείδηση και προμηθεύοντας με ασφαλή παιχνίδια για δημιουργική απασχόληση! Πάνω από 1.000 παιδιά θα χαμογελάσουν με το νέο τους περιβάλλον εκπαιδευτικής δραστηριότητας!

Τι εισπράττει όμως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ από το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω»; «Τη χαρά των παιδιών και των υπευθύνων» σημειώνει η κ. Τεμπελοπούλου. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που στον πρώτο σταθμό του προγράμματος, στο Αίγιο, τα παιδιά έφτιαξαν μία μεγάλη κάρτα εκφράζοντας την αγάπη τους για το αποτέλεσμα στο σταθμό τους και «είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή τη μεγάλη ανταμοιβή» σημειώνει η κ. Τεμπελοπούλου.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ θέλει να σημαίνει για τα παιδιά «χαρά, θετικές σκέψεις και αναμνήσεις. Το νερό είναι πολύ σημαντικό, μας χαρίζει τη ζωή και τα παιδιά το χρειάζονται για να αναπτυχθούν σωστά» καταλήγει η κ. Τεμπελοπούλου.

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει το ταξίδι του σε πέντε πόλεις, Αίγιο, Θήβα, Ηράκλειο, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη και έξι σταθμούς, με απόλυτη επιτυχία, το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις αρχές του νέου έτους με τρεις ακόμη πόλεις και τέσσερις σταθμούς! Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε ποια θα είναι η επόμενη πόλη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved