Το γέλιο και η χαρά των παιδιών γίνεται δύναμη για το πρόγραμμα «Παίζω & Μαθαίνω»

Το πρόγραμμα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ «Παίζω και Μαθαίνω» βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό παιδιών ανά την Ελλάδα προσφέροντάς τους εφόδια για ξέγνοιαστο παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση!

Το γέλιο και η χαρά των παιδιών γίνεται δύναμη για το πρόγραμμα «Παίζω & Μαθαίνω»

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει το ταξίδι του σε πέντε πόλεις, Αίγιο, Θήβα, Ηράκλειο, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη και έξι σταθμούς, με απόλυτη επιτυχία, δεν σταματά και θα συνεχίσει να αλλάζει την εικόνα των παιδικών -βρεφονηπιακών σταθμών που φιλοξενούν μικρά παιδιά, δίνοντάς τους το περιβάλλον που τους αξίζει!

Το γέλιο και η χαρά που το ΑΥΡΑ, με τόση ευαισθησία απέναντι στην κοινωνία, μοιράζει στα παιδιά είναι η δύναμη για τους ανθρώπους που εργάζονται πίσω από το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω»! Άνθρωποι που εμπράκτως έδειξαν την αγάπη τους με σκοπό να δουν παιδικά μάτια να χαμογελούν από καρδιάς!

Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να υπάρχουν εταιρίες που νοιάζονται για τα παιδιά και την ανάπτυξή τους αφού τα περισσότερα παιδιά περνούν περίπου 8 ώρες της μέρας στο σχολικό τους περιβάλλον και αυτός είναι και ο λόγος που αυτό το περιβάλλον πρέπει να είναι πηγή έμπνευσης, δημιουργίας και χαράς και πάνω από όλα να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ασφαλές παιχνίδι!

Στόχος της φετινής χρονιάς είναι να βελτιωθεί η καθημερινότητα περισσοτέρων από χίλια παιδιά για αυτό... Μείνετε συντονισμένοι!

#Avra#PaizokaiMathaino

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved