Επόμενος σταθμός του προγράμματος «Παίζω και Μαθαίνω», η Θεσσαλονίκη

Μετά το Αίγιο, τη Θήβα, το Ηράκλειο και τα Γιάννενα, έφτασε η σειρά της συμπρωτεύουσας για να γεμίσει ακόμη ένα σχολείο χρώμα, πολύχρωμα λουλούδια και -φυσικά- πολλά πολλά παιδικά χαμόγελα!

Επόμενος σταθμός του προγράμματος «Παίζω και Μαθαίνω», η Θεσσαλονίκη

Το Πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ βρέθηκε στο πλευρό των παιδιών ανακαινίζοντας τους προαύλιους χώρους και παρέχοντας το εκπαιδευτικό υλικό σε ακόμη δυο παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς στην συμπρωτεύουσα. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί Τούμπας και Τριανδρίας γέμισαν χρώμα με πολύχρωμα λουλούδια και παιχνίδια που εντυπωσίασαν τους μικρούς μας φίλους.

Με στόχο να βελτιωθεί η καθημερινότητα περισσοτέρων από 1.000 παιδιών, το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Αύρα αποτελεί έκφραση της κοινωνικής ευαισθησίας και υποστήριξη του πιο αγνού τμήματος της κοινωνίας μας, τα ίδια τα παιδιά.

5 πόλεις έχουν ήδη ολοκληρωθεί και το πρόγραμμα συνεχίζει το ταξίδι του και σε άλλες 3 ανά την Ελλάδα προσφέροντάς τους εφόδια για ξέγνοιαστο παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση. Ποια θα είναι η επόμενη στάση;

#Avra#PaizokaiMathaino

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved