Ακόμη ένας χρωματιστός σταθμός από το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ

Ένα-ένα ολοκληρώνονται τα βήματα που σχεδίασε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ για το Πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω», συνεχίζοντας να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών, προσφέροντάς τους εφόδια για ξέγνοιαστο παιχνίδι!

Ακόμη ένας χρωματιστός σταθμός από το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ

Το πρόγραμμα «Παίζω και Μαθαίνω» έχει ήδη ταξιδέψει σε Αίγιο, Θήβα, Ηράκλειο και προχωρά δυναμικά ολοκληρώνοντας τον τέταρτο σταθμό, στα Γιάννενα, προσθέτοντας χρώμα στην καθημερινότητα των παιδιών και ακόμη περισσότερα χαμόγελα!

Έτσι, και αυτό το προαύλιο γέμισε χρώμα, πολύχρωμα λουλούδια και τα χαμόγελα πολλά παιδικά χαμόγελα! Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από το να βλέπει κανείς χαρούμενα παιδικά πρόσωπα. Πλέον τα παιδιά μπορούν να απολαμβάνουν τις ανανεωμένες τους αυλές και τα πολύχρωμα παιχνίδια τους που τους δίνουν ακόμη περισσότερο τη δυνατότητα να αναπτυχθούν και να παίξουν με ακόμη μεγαλύτερη ξεγνοιασιά.

Παρά τις δυσκολίες και το βροχερό καιρό, με επίκεντρο τα παιδιά, έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια, με πρωταρχικό γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του δήμου.

Με προσήλωση και φροντίδα για τα παιδιά, το πρόγραμμα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ συνεχίζει δυναμικά το ταξίδι του ανά την Ελλάδα!

Γιατί το μόνο που χρειάζονται τα παιδιά είναι να τους ενδιαφέρον πόσο νοιαζόμαστε για αυτά! Μείνετε συντονισμένοι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved