Ζεστή και πολύ τρυφερή, η κολεξιόν νεογέννητου Prénatal. Χαρακτηριστικά της, το χρώμα, η διασκέδαση και η φαντασία

Πολλές οι προτάσεις της Prénatal που κάνουν μοναδικές τις τρυφερές στιγμές των πρώτων μηνών: η σειρά Prénatal για το Νεογέννητο Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015-16, διαθέσιμη στα μεγέθη από 0 έως 9 μηνών, εκφράζει όλη τη χαρά για τον ερχομό μιας καινούργιας ζωής και τη διάθεση για παιχνίδι με τους πιο μικρούς.

Ζεστή και πολύ τρυφερή, η κολεξιόν νεογέννητου Prénatal. Χαρακτηριστικά της, το χρώμα, η διασκέδαση και η φαντασία

Η συλλογή κάνει την είσοδό της στα καταστήματα φέρνοντας μαζί της πολλή χαρά με τη σειρά "FUNNY" και τις κουκούλες της που ζωντανεύουν και μεταμορφώνουν τα μωράκια σε κοάλα, αρκουδάκια, καμηλοπαρδάλεις, κοτοπουλάκια, λιονταράκια, μικρούς δράκους, κουνελάκια και μικρές αλεπούδες. Mεγάλη προσοχή αξίζει να δοθεί στις στάμπες animalier και στα σχέδια με τριασδιάστατη υφή στα φορμάκια από πολύ μαλακό σενίλ. Ένας παιχνιδιάρικος κόσμος που παίρνει μορφή και παραπέμπει σε τόση ξενοιασιά!

Δεν πρέπει κανείς να χάσει τις σειρές "SKY" και "PINK", στις οποίες το λευκό αναμειγνύεται με το γαλάζιο ή το ροζ. Καινοτομία: η αγγλική σημαία, τα κουνελάκια που φοράνε γραβάτα και τα πιγκουινάκια-σπουδαστές για τα αγοράκια, γλυκύτατες πριγκίπισες-μπαλαρίνες τα σχέδια για τα κοριτσάκια. Διάφορα υλικά όπως σενίλ (λείο ή επεξεργασμένο), interlock και stretch φέλπα, χαρίζουν την αίσθηση της απαλότητας στην αφή και ευχάριστα παιχνιδίσματα.

Η συλλογή για το νεογέννητο επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις και αφήνει χώρο στη φαντασία με τη σειρά "COLOR" που εισάγει τις ζωηρές αποχρώσεις του κίτρινου, πορτοκαλί, πράσινου, τιρκουάζ, φούξια και γκρι mélange. Πολλά ζωάκια σαν σχέδια ή στάμπες, που εντυπωσιάζουν με τις διαστάσεις και την υφή τους και χαριτωμένες και ενισχυμένες τρισδιάστατες ζακάρ ετικέτες, που κάνουν αυτά τα ρούχα να ξεχωρίζουν.

Για τους πιο δυναμικούς και fashion νέους γονείς, η μεγάλη καινοτομία είναι η σειρά "GREY TOUCH": σε αθλητικό στυλ, με χαριτωμένα κοάλα-παίχτες rugby της Νέας Ζηλανδίας για τα αγοράκια, και φλιτζανάκια, μπισκοτάκια στολισμένα με παγιέτες και μικρές ασημί λεπτομέρειες για το "Tea Time" για τα κοριτσάκια. Εκλεπτυσμένοι και κομψοί συνδυασμοί χρωμάτων στις αποχρώσεις του γκρι mélange και του κρεμ.

Η κολεξιόν συνεχίζει με το θέμα "WINTER MARINE", με ραφιναρισμένο look και χρώματα που θυμίζουν τις αποχρώσεις της θάλασσας το χειμώνα για τα μικρά αγόρια, και το θέμα "WINTER GARDEN" για τα κοριτσάκια, με χαρακτήρες, σχέδια και γλυκά χρώματα που θυμίζουν τους μαγικούς κήπους του χειμώνα.

Για όποια μαμά αναζητά πιο ιδιαίτερο και προσεγμένο look, η Prénatal προτείνει τις σειρές "BLUE'S" και "LITTLE STAR": για το αγόρι σχέδια, κεντημένα σήματα και φωτογραφικές στάμπες με πρωταγωνιστές τα αυτοκίνητα της Formula 1, στα χρώματα του εκρού, μπεζ και μπλε mélange. Για το κορίτσι αρκουδάκια, φιόγκοι, καρδούλες, μικρά αστεράκια σε εκρού και μπεζ με πινελιές του κόκκινου ή μπλε.

Εμπλουτίζονται οι προτάσεις που τόσο αγαπήθηκαν "FAST DRESS NO STRESS!", δύο κομμάτια σε ένα, που επιτρέπουν στις μαμάδες να ντύσουν τα μικρά τους πρακτικά με ένα φορμάκι, αλλά με το look ενός κανονικού σετ.

Και στην κολεξιόν ΦΧ 15-16 είναι παρούσα η σειρά "EXTRA SMALL", για τους πιο μικρούς από 0 έως 3 kg: μια γκαρνταρόμπα πολύ απαλή και ευκολοφόρετη, μελετημένη με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, χωρίς κουμπιά ή ραφές σε επαφή με την επιδερμίδα του μικρού, αλλά με εξωτερικές ραφές στο ρούχο και κουμπιά καλυμμένα με σηρίτια.

ΤΑ MUST HAVE: τα ρούχα από stretch φέλπα, οι φωτογραφικές στάμπες, τα τρισδιάστατα σχέδια που μπορεί κανείς να αγγίξει, για να μαθαίνουν και να παίζουν με χαρά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved