Κάνε πέρα Χόλιγουντ, έρχονται οι μικροί fashionistas!

Βλέποντας τα μικρά αστεράκια της σόουμπιζ, δεν μας κάνει εντύπωση που όλοι ασχολούνται μαζί τους περισσότεροι απ' ότι με τους διάσημους γονείς τους. Από την Suri Cruise που είναι μάλλον το πρώτο όνομα στη λίστα μέχρι και τη νεότερη της παρέας Harper Beckham όλα αυτά τα πιτσιρίκια έχουν δημιουργήσει τις δικές τους fan lists στο χώρο και ακόμη και τις δικές τους τάσεις τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Κάνε πέρα Χόλιγουντ, έρχονται οι μικροί fashionistas!

Ο Kingston Rossdale γιος της Gwen Stefani και ο Skyler Berman, ο μικρός της Rachel Zoe, έχουν ακόμη και τα γονίδια να επιδείξουν για να επιβεβαιώσουν ότι μεγαλώνοντας θα ξεχωρίσουν. «Είναι πολύ διασκεδαστικό και μοιάζει σαν να ντύνει κανείς μια κούκλα σε ανθρώπινο μέγεθος», ανέφερε η Rachel Zoe. Η Katie Holmes από την άλλη έχει πολλές φορές κατηγορηθεί ότι μάλλον ντύνει υπερβολικά την κόρη της, φορώντας μάλιστα και τακούνια ενώ δεν θα έπρεπε. Η Holmes έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η κόρη της έχει τη δική της άποψη για το ντύσιμό της και μάλιστα είναι και επίμονη. «Κάποια στιγμή περπατούσαμε στο δρόμο και καβγαδίσαμε μέσα στον κόσμο γιατί δεν ήθελε να βάλει το παλτό της. Είναι λίγο ντροπή να βλέπει κανείς φωτογραφίες της στο κρύο χωρίς παλτό», είπε η Katie Holmes.

«Πιστεύω ότι πρέπει να φοράει ότι θέλει. Ντύνεται μόνη της και την αφήνω γιατί θέλω να ενθαρρύνω τη δημιουργικότητά της, είναι σημαντικό για ένα παιδί», τόνισε ο Tom Cruise.

Η Harper Beckham από την άλλη σύμφωνα με τον μπαμπά της David Beckham έχει τόσα πολλά φορέματα. «Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο θα με ενθουσίαζε να της αγοράζω κορδέλες για τα μαλλιά», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής. Μόνος του επιλέγει τα ρούχα του και ο 6χρονος Kingston. «Στην ηλικία του είναι σε μια κατάσταση που αρέσει στα παιδιά να ελέγχουν τα πάντα. Ευτυχώς όλα του τα ρούχα είναι τόσο όμορφα, οποτε ότι και να επιλέξει θα είναι τέλειο», ανέφερε η Gwen Stefani.

Η Angelina Jolie επίσης έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για την επιλογή της να αφήνει την κόρη της, τη Shiloh να φοράει αγορίστικα ρούχα. «Νομίζω ότι είναι εκπληκτική και το ίδιο και οι επιλογές της. Δεν θα ήμουν ποτέ ο γονιός που θα πίεζε το παιδί του για να κάνει κάτι ή να είναι κάτι το οποίο δεν θέλει. Αυτό είναι κακό για το παιδί. Τα παιδιά πρέπει να μπορούν να εκφράζονται με όποιον τρόπο θέλουν χωρίς να τους κρίνει κανείς», αναφέρει η Jolie για την κόρη της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved