Η νέα συλλογή της Swarovski για τη Γιορτή της Μητέρας

Το #FollowYourSun είναι το μήνυμα της συλλογής 2019 για τη Γιορτή της Μητέρας.

Η νέα συλλογή της Swarovski για τη Γιορτή της Μητέρας

Η νέα συλλογή της Swarovski για τη Γιορτή της Μητέρας αποτελεί μια λαμπερή έκφραση του ακτινοβόλου δεσμού μητέρας και παιδιού. Μας προτρέπει να ακολουθήσουμε το μήνυμα #FollowYourSun και να δείξουμε στις γυναίκες της ζωής μας πόσο πολύτιμες είναι για εμάς και πόσο τις αγαπούμε.

Η συγκινητική ιδέα στην οποία βασίζεται η συλλογή και η εκστρατεία είναι η φράση «Είσαι το φως στη ζωή μου». Όπως ο ήλιος προσφέρει φροντίδα και λάμψη, έτσι κάνουν και οι μητέρες και οι μητρικές φιγούρες σε όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, η μητέρα φορά το εντυπωσιακό μενταγιόν Sunshine και μοιράζεται μια τρυφερή στιγμή με την κόρη της, η οποία φορά μια μικρότερη εκδοχή του μενταγιόν, ενώ απολαμβάνουν τις ζεστές, λαμπερές ηλιαχτίδες. Η μητέρα συμβολίζει τον ήλιο και η κόρη λούζεται από το φως της, καθώς η μία φωτίζει την άλλη με τη λάμψη της αγάπης.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski Nathalie Colin δηλώνει για τη νέα συλλογή: «Στη Swarovski, πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν λάμψη στη ζωή τους, γι’ αυτό το λόγο η Συλλογή για τη Γιορτή της Μητέρας δεν έχει σκοπό να τιμήσει μόνο τη γυναίκα που μας ανέθρεψε, αλλά όλες τις μητρικές φιγούρες: τις μητέρες, τις γιαγιάδες, τις θετές μητέρες, τις πεθερές, τις φίλες και δείχνει την εκτίμησή μας για όλα όσα κάνουν για εμάς. Η συλλογή είναι εξίσου λαμπερή, όμορφη, υπέροχη και πολυδιάστατη όπως οι γυναίκες που ξέρουμε και αγαπούμε».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved