Τι θέλουν τα μωράκια για τον δικό τους τύπο δέρματος; Η Mustela® έχει την απάντηση!

Στη Mustela®, εδώ και πάνω από 60 χρόνια, διεξάγουμε ερευνητικά προγράμματα στη Δερματολογία με παγκοσμίου φήμης επιστήμονες, για να κατανοήσουμε καλύτερα το δέρμα των μωρών και των παιδιών.

Τι θέλουν τα μωράκια για τον δικό τους τύπο δέρματος; Η Mustela® έχει την απάντηση!

Έχουμε αποδείξει ότι έχουν διαφορετικούς τύπους δέρματος ήδη από τη γέννησή τους και έτσι σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε προϊόντα για να καλύψουμε τις εξειδικευμένες ανάγκες τους. Γι’ αυτό στη Mustela® δίνουμε στα μωράκια και στην επιδερμίδα τους αυτό που θέλουν.

Φυσική φροντίδα

Στη Mustela® δεσμευόμαστε να φροντίζουμε την υγεία της επιδερμίδας των μωρών από την πρώτη ημέρα της γέννησής τους. Έτσι, επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε ασφαλή και αποτελεσματικά συστατικά, δημιουργώντας προϊόντα που:

  • έχουν 95% συστατικά φυσικής προέλευσης1
  • δεν περιέχουν (0%) Parabens, Phthalates, phenoxyethanol ή οποιοδήποτε αμφισβητούμενο συστατικό
  • είναι 100% υποαλλεργικά 2
  • διαθέτουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
  • είναι απόλυτα ασφαλή για χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης3

Ακόμη, όλες οι σειρές έχουν ως βασικό ενεργό φυσικό συστατικό το πατενταρισμένο Avocado Perseose®, το οποίο ενυδατώνει την επιδερμίδα και ενισχύει τον δερματικό φραγμό, ενώ κάθε σειρά έχει και το δικό της ενεργό συστατικό με εξειδικευμένη δράση, ιδανική για τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος.

Εξειδικευμένη φροντίδα για τον δικό τους τύπο δέρματος

Στη Mustela® προσφέρουμε προϊοντικές σειρές κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος του μωρού και του παιδιού. Πιο συγκεκριμένα:

Τη σειρά για Κανονικό Δέρμα με βασικό ενεργό φυσικό και πατενταρισμένο συστατικό το Avocado Perseose® που ενυδατώνει και προστατεύει.

Τη σειρά για Ξηρό Δέρμα με βασικό ενεργό φυσικό συστατικό το Κερί Μέλισσας με Cold Cream που θρέφoυν σε βάθος και ενυδατώνoυν.

Τη σειρά για Ευαίσθητο Δέρμα με βασικό ενεργό φυσικό συστατικό τη Σχιζάνδρα που καταπραΰνει και ενυδατώνει.

Τη σειρά για Ατοπικό Δέρμα με βασικό ενεργό φυσικό και πατενταρισμένο συστατικό τον ηλίανθο (Sunflower Oleo Distillate®) που καταπραΰνει, ενυδατώνει και επανορθώνει.

Επισκεφθείτε το site της Μustela® και μάθετε περισσότερα για τις δεσμεύσεις μας εδώ: https://www.mustela.com.gr/oi-desmeuseis-mas/thelo-fisiki-frontida-tipo-dermatos

1Kατά μέσο όρο στη βρεφική και παιδική σειρά
2Σχεδιασμένα για την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας αλλεργικών αντιδράσεων
3Συμπεριλαμβανομένων και των νεογνών που βγήκαν από τη νεογνική μονάδα εντατικής θεραπείας

Η Mustela® διανέμεται στην ελληνική αγορά στα φαρμακεία, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία διανομής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved