Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης: Η στιγμή του τοκετού, οι πρώτες φωτό και οι δηλώσεις

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης έγιναν γονείς το Σάββατο στις 6 Απριλίου.

Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης: Η στιγμή του τοκετού, οι πρώτες φωτό και οι δηλώσεις

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και το ζευγάρι απολαμβάνει τις πρώτες μέρες με το νεογέννητο στο σπίτι.

Ο Δήμος Αναστασιάδης ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τη σύζυγό του να ξαπλώνει πλάι στο μωράκι τους, κάνοντας γνωστή την ευχάριστη είδηση. Ο τραγουδιστής έγραψε στην ανάρτηση: "6.4 Καλώς ήρθες! Η πρώτη μέρα της καινούριας μας ζωής. Η πιο ευτυχισμένη όλων".

Μάλιστα, ο Δήμος ο οποίος βρέθηκε στο Πρωινό αποκάλυψε πως την στιγμή του τοκετού ήταν στο πλευρό της Τζένης. Ο τραγουδιστής είπε: «Ο γιος μας γεννήθηκε το Σάββατο. Είναι Σαββατογεννημένος ο γιος μου… Ήμουν μέσα στο τοκετό. Το έζησα όλο από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο τοκετός κράτησε λίγο, όλα ήταν φυσιολογικότατα…»! Και πρόσθεσε: «Είχα πολύ άγχος. Ισχύει ότι η Τζένη μου έλεγε: «Μην ανησυχείς». Είχα συγκινηθεί πάρα πολύ την ώρα του τοκετού. Είμαστε στο σπίτι τώρα»!

Όσο για την Τζένη Θεωνά, ο Δήμος είπε: «Είμαι σίγουρος ότι η Τζένη είναι πολύ καλή μαμά. Νιώθω ασφαλής. Κοιμόμαστε μαζί, σε τρελαίνει αυτή η μυρωδιά του μωρού… Κάθομαι το βράδυ και τον κοιτάζω, να κοιμάται, να τον θηλάζει η Τζένη, κάθομαι και τον κοιτάζω….».

Όσο για το όνομα του μικρού; Το ζευγάρι έχει αποφασίσει πως θα το βαφτίσει, αλλά δεν θέλει να το αποκαλύψει ακόμα! «Έχουμε σκεφτεί όνομα, δεν θέλουμε να το αποκαλύψουμε όμως ακόμα» είπε ο καλλιτέχνης!

Η δε τρυφερή μανούλα πόσταρε την πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννηση του γιου της, που απεικόνιζε την κούνια του μωρού και έγραψε: «Η περιπέτεια ξεκίνησε και δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο. Πήραμε πολλή αγάπη και ουσιαστική υποστήριξη και σας ευχαριστούμε όλους έναν προς έναν. Και φυσικά ξεχωριστά ?Σας αγαπώ!»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved