Φτιάξτο μόνη σου: Πάρτι με θέμα πρίγκιπες και πριγκίπισσες!

Θέλετε να κάνετε πάρτυ στην μικρή σας πριγκίπισσα και να κλέψετε τις εντυπώσεις; Όλα όσα χρειάζεστε είναι εδώ!

Φτιάξτο μόνη σου: Πάρτι με θέμα πρίγκιπες και πριγκίπισσες!

Σε προηγούμενο άρθρο σας έδειξα πως να φτιάξετε τσόχινα μαξιλαράκια μπρελόκ! Μπορείτε λοιπόν να φτιάξετε τέτοια μπρελόκ σε σχήμα άμαξας για τα κοριτσάκια και σε σχήμα κορόνας για τα αγοράκια. Πρωτότυπο αναμνηστικό δωράκι που όλοι θα ξετρελαθούν.
Για την πρωταγωνίστρια της βραδιάς μπορείτε να φτιάξετε πανεύκολα στέκα για τα μαλλιά χρησιμοποιώντας μια απλή στέκα και κολλώντας πάνω μια τσόχινη κορονίτσα. Και μη ξεχνάτε! Οσο πιο μεγάλη τόσο πιο εντυπωσιακή!
Και για το τραπέζι που θα βάλετε τα γλυκά και τα κεράσματα των καλεσμένων σας δείτε παρακάτω βήμα βήμα πώς να φτιάξετε τσόχινο καλαθάκι σε σχήμα κορόνας!

Θα χρειαστείτε χοντρή τσόχα, κλωστή τύπου κοτόν περλέ, μια βελόνα με μεγάλη τρύπα και κορδελάκια σε διάφορα χρώματα.

korona001


Σχηματίζετε έναν κύκλο με ένα πιάτο διαμέτρου 25 εκατοστά περίπου πάνω στην τσόχα και τον κόβετε με το ψαλίδι. Κόβετε και ένα παραλληλόγραμμο κομμάτι 25χ80 εκ. περίπου.το οποίο κόβετε στην μια πλευρά ζικ ζακ για να σχηματίσετε τις μύτες της κορόνας.

korona002

Με βελόνα και κλωστή ράβετε με απλή βελονιά πρώτα γύρω γύρω τον πάτο και τέλος κλείνετε τις δύο άκρες. Το στολίζετε με κορδελίτσες ή διακοσμώντας με ό,τι άλλο θέλετε εσείς.

korona003
korona004

Εxtra tip: Για να είναι η στέκα πιο σταθερή κολλήστε το τσόχινο διακοσμητικό στην στέκα με θερμόκολλα και στερεώστε ένα μικρό κομμάτι τσόχας από την μέσα πλευρά ώστε να προσθέσετε επιπλέον σταθερότητα.
Αυτές οι κατασκευές ήταν για το party της Χρυσούλας. Ολόκληρο το άλμπουμ και όλες τις άλλες δημιουργίες μου θα τις βρείτε στην σελίδα μου Il Sorriso στο facebook

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved