Σάλος από τη γυμνή φωτογράφιση της κόρης του πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας (εικόνες)

Αρνητικά σχόλια έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες της κόρης του πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας, η οποία φωτογραφήθηκε γυμνή.

Σάλος από τη γυμνή φωτογράφιση της κόρης του πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας (εικόνες)

Η Στέφανι Κέι, η 20χρονη κόρη του πρωθυπουργού, σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Παρίσι. Στα πλαίσια μιας εργασίας για την προώθηση φωτογραφιών για το Paris Design Week, προέβη σε αυτή τη κίνηση προκαλώντας σάλο στη χώρα της.

Οι φωτογραφίες την δείχνουν σχεδόν γυμνή, με φαγητό στα επίμαχα σημεία όπως χταπόδι μέχρι και τηγανιτές πατάτες και δύο χάμπουρκερ και σούσι στα στήθη της.

Από πολλούς καλλιτέχνες φαίνεται να έχει εισπράξει θετικά σχόλια αν και τα τοπικά μέσα στη χώρα της μιλούν για «παράξενες φωτογραφίες».

Ένας πολύ γνωστός φωτογράφος μόδας στη Νέα Ζηλανδία, ο Κρις Σίσαριτς, σχολίασε τις προκλητικές φωτογραφίες λέγοντας πως η νεαρή έχει φοβερό ταλέντο. «Νομίζω πως οι Νεοζηλανδοί μπορούν να γίνουν σκληροί και επικριτικοί. Η καλλιτεχνική της αξία πιστεύω ότι θα επηρεαστεί από το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι πρωθυπουργός», είπε στη Daily Mail ο φωτογράφος.

Πάντως ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του είπε: «Οι φωτογραφίες ήταν μέρος της εργασίας της και είμαστε πολύ περήφανοι για τη δουλειά που κάνει».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved