Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας: Ιδέες για παιδικό πάρτι με θέμα τον «Φαφούτη» (pics)

Ο Φαφούτης είναι ίσως από τους πιο αξιολάτρευτους δράκους!

Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας: Ιδέες για παιδικό πάρτι με θέμα τον «Φαφούτη» (pics)

Τόσο από την πρώτη ταινία, όσο και από τη δεύτερη, ο Φαφούτης κατάφερε να γίνει ο αγαπημένος των μικρών και των μεγάλων και τώρα περιμένουν πώς και πώς την τρίτη ταινία «Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας».

Για όσους δεν έχετε δει ποτέ την ταινία, πρόκειται για μια ιστορία που διαδραματίζεται σε ένα μυθικό Βίκινγκ κόσμο, όπου ένας νεαρός Βίκινγκ έφηβος ονόματι Χίκαπ επιδιώκει να ακολουθήσει την παράδοση της φυλής του και να γίνει ένας δρακοφονιάς. Μετά τη σύλληψη του πρώτου του δράκου, και με την ευκαιρία να κερδίσει την αποδοχή της φυλής, διαπιστώνει πως δεν έχει πλέον την επιθυμία να τον σκοτώσει και αντ' αυτού γίνεται φίλος μαζί του.

Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε στις 22 Μαρτίου 2010 και δέχτηκε καλές κριτικές.

Αν τα παιδιά σας λοιπόν λατρεύουν τον Φαφούτη, έτσι όπως ονομάζεται ο δράκος ήρωας της ταινίας, δεν έχετε παρά να διοργανώσετε ένα υπέροχο πάρτι με θέμα τον αγαπημένο του δράκο.

Οι ιδέες πολλές! Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε φωτογραφίες από πρωτότυπες τούρτες, γλυκάκια κεράσματα καθώς και πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το τραπέζι ή τον μπουφέ του πάρτι σας.

Μην ξεχάσετε την πινιάτα, που μπορείτε να φτιάξετε μόνη σας με χαρτόνια ή να ζητήσετε να σας τη φτιάξουν. Χαρτόνια, μαύρο γκοφρε χαρτί, κόλλα και φαντασία είναι εκείνα που θα χρειαστείτε για να την ετοιμάσετε.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και πάρτε ιδέες για το ποιο όμορφο δρακο-πάρτι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved